ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eλευθερία… εν κινήσει ακόμα και υπό τις νέες συνθήκες

eleytheria-amp-8230-en-kinisei-akoma-kai-ypo-tis-nees-synthikes-2380598

Πόσο χρονών θα λέγατε ότι είστε αν δεν ξέρατε τη πραγματική σας ηλικία; Μετά και τη νέα πραγματικότητα που όλοι βιώσαμε μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι ζούμε σε παράξενη εποχή, και ως ενήλικες μας λείπει η ξεγνοιασιά και η ανεμελιά. Αναπολούμε τους εαυτούς μας σε μικρότερες ηλικίες, ακριβώς γιατί μας λείπουν αυτά τα πολύτιμα συναισθήματα που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. 

Κάποια πράγματα όμως, όπως η οδήγηση, μπορούν να ξαναγίνουν μια απολαυστική συνήθεια. Θυμάστε πόσο ξέγνοιαστοι έχετε υπάρξει μέσα σε αυτοκίνητα άλλων;  Στο πρώτο ραντεβού με το αμάξι των γονιών, στα πρώτα δειλά χιλιόμετρα μετά την απόκτηση διπλώματος με το αυτοκίνητο ενός συγγενή, στις διακοπές μπουλούκι και γέλια με το αμάξι της παρέας… ανέμελες στιγμές που μπορείτε να ξαναζήσετε όταν είστε απαλλαγμένοι από τις ευθύνες και τα υψηλά κόστη που συνεπάγεται η αγορά ενός αυτοκινήτου.

Η εναλλακτική είναι πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ και ονομάζεται leasing ή μίσθωση αυτοκινήτου. Συγκρίνοντας το leasing με την αγορά καινούριου αυτοκινήτου, ένα βασικό πλεονέκτημα της μίσθωσης είναι το κόστος της συντήρησης και της ασφάλισης του οχήματος. Σε περίπτωση αγοράς θα πρέπει να καταβάλετε τα κόστη ασφάλισης και συντήρησης όταν αυτά προκύπτουν. Στην περίπτωση της μακροχρόνιας μίσθωσης πληρώνετε τμηματικά και βάσει της συμφωνίας που έχετε κάνει. Ταυτόχρονα, αν πρόκειται για εταιρικά οχήματα, απαλλάσσετε την εταιρεία σας από τα έξοδα διαχείρισης και το σχετικό ρίσκο. Σε διαφορετική περίπτωση, τα αυτοκίνητα θα αποτελούν για την εταιρεία σας περιουσιακά στοιχεία, που χάνουν όλο και περισσότερο την αξία τους σε καθημερινή βάση. 

eleytheria-amp-8230-en-kinisei-akoma-kai-ypo-tis-nees-synthikes0

Ακόμη, αν συγκρίνουμε το κόστος μεταξύ μίσθωσης και δανείου με παρόμοια δεδομένα, προκύπτει ότι οι μηνιαίες δόσεις στη μίσθωση είναι συνήθως πολύ χαμηλότερες από τις πληρωμές του δανείου, και έτσι αποκτάτε πιο πολλές επιλογές – έξτρα εξοπλισμό ή αναβάθμιση σε πιο ακριβό μοντέλο από ό,τι θα επιλέγατε σε περίπτωση δανείου. Επίσης, αναλόγως του πόσο συχνά θέλετε να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας, η μίσθωση μπορεί να αποτελεί πιο βολική λύση καθώς μπορείτε να οδηγείτε ένα νέο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια αντί να περιοριστείτε στη μακριά αποπληρωμή ενός παραδοσιακού δανείου όπου αναπόφευκτα οδηγεί η αγορά αυτοκινήτου.

Στην Ελλάδα, η LeasePlan έχει εξελίξει πλήρως τη λύση αυτή, καθώς πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρείες μίσθωσης οχημάτων στον κόσμο, με 1,8 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε περισσότερες από 30 χώρες, με διαχείριση ολόκληρου του κύκλου ζωής των οχημάτων, από την αγορά και τη συντήρηση έως την πώληση πρώην μισθωμένων αυτοκινήτων.

eleytheria-amp-8230-en-kinisei-akoma-kai-ypo-tis-nees-synthikes2

Ποιά είναι τα αποδεδειγμένα οφέλη της μίσθωσης με τη LeasePlan; Καταρχάς, με τη μίσθωση ξέρετε ακριβώς που βρίσκεστε, με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, το οποίο καλύπτει τα κόστη πλήρους συντήρησης και κάλυψης τυχόν επισκευών, αλλά και τα κόστη ασφάλισης του αυτοκινήτου. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, και να νιώσετε σιγουριά με σαφείς και ευανάγνωστες συμβάσεις, αλλά και με την υπηρεσία εξυπηρέτησης οδηγού 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Η συγκέντρωση όλων των σχετικών με το αυτοκίνητο εξόδων – εκτός του καυσίμου-  σε ένα μηνιαίο μίσθωμα είναι συμφέρουσα και σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε εκπτώσεις και καλές τιμές.

Είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας μπορείτε να ξενοιάσετε εμπιστευόμενοι ένα μεγάλο όνομα και κορυφαίες υπηρεσίες που εγγυόνται ελευθερία εν κινήσει ακόμα και κάτω από τις νέες συνθήκες στις οποίες όλοι καλούμαστε να προσαρμοστούμε, εύκολα και γρήγορα με λίγα μόνο κλικ online συμβόλαιο leasing στο site της LeasePlan αφού επιλέξετε το μοντέλο της αρεσκείας σας.