Σε λειτουργία ψηφιακό στοίχημα στην Ουάσιγκτον από την Intralot USA

Σε λειτουργία ψηφιακό στοίχημα στην Ουάσιγκτον από την Intralot USA

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην έναρξη λειτουργίας του ψηφιακού αθλητικού στοιχήματος στην πόλη Ουάσιγκτον των ΗΠΑ ανακοίνωσε η Intralot. Η παροχή του αθλητικού στοιχήματος ξεκίνησε την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 από τον Οργανισμό Λοταριακών και Τυχερών Παιχνιδιών της Περιφέρειας της Κολούμπια, γνωστό ως DC Lottery. Η έναρξη του τυχερού παιγνίου επρόκειτο να ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημικής κρίσης, των μέτρων περιορισμού της κίνησης και της απουσίας αθλητικών γεγονότων.

Η Intralot, και συγκεκριμένα η θυγατρική της εταιρεία Intralot USA, συνεργάζεται πολλά χρόνια με την DC Lottery και υποστηρίζει τη λειτουργία της τοπικής λοταρίας. Στο πλαίσιο της σύμβασης αυτής, η DC Lottery ανέθεσε την υλοποίηση της νέας πλατφόρμας διεξαγωγής του αθλητικού στοιχήματος μέσω κινητού και ηλεκτρονικού υπολογιστή. Προς την κατεύθυνση αυτή θα αξιοποιηθεί η πλατφόρμα Intralot Orion για να προσφερθεί το GambetDC, όπως ονομάσθηκε η σχετική υπηρεσία από την τοπική λοταρία. Εκτός όμως από την πλατφόρμα διεξαγωγής του αθλητικού στοιχηματισμού, η Intralot USA θα προσφέρει και μια σειρά άλλων υποστηρικτικών υπηρεσιών αθλητικού στοιχήματος, όπως υπηρεσίες διαχείρισης συναλλαγών, μάρκετινγκ και υποστήριξη πελατών.

Σύμφωνα με την Intralot, η ιστοσελίδα του GambetDC είναι ήδη διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, ενώ οι εφαρμογές iOS και Android θα είναι διαθέσιμες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι παίκτες του GambetDC θα έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων και σε διαφορετικές επιλογές στοιχηματισμού, όπως μονά στοιχήματα, στοιχήματα πολλαπλών επιλογών, live στοίχημα και ειδικά στοιχήματα. Επιπλέον, το 2021 η ελληνική εταιρεία θα υλοποιήσει τη δυνατότητα αθλητικού στοιχηματισμού μέσα από το δίκτυο σημείων πώλησης της τοπικής λοταρίας.

«Το λανσάρισμα του GambetDC θα εκσυγχρονίσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας και θα βοηθήσει στην αποστολή μας να μεγιστοποιήσουμε τα έσοδα για την ενίσχυση των σημαντικών κρατικών προγραμμάτων και υπηρεσιών της περιφέρειας», δήλωσε η Μπεθ Μπρέσναχαν, εκτελεστική διευθύντρια της DC Lottery. «Καθώς γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός αθλητικών γεγονότων για στοιχηματισμό αυτό το χρονικό διάστημα», πρόσθεσε, «η σταδιακή έναρξη λειτουργίας θα μας δώσει την ευκαιρία να προωθήσουμε την ιστοσελίδα στοιχηματισμού GambetDC στους παίκτες της περιφέρειας και να προετοιμαστούμε άριστα για την επιστροφή αθλητικών γεγονότων μεγάλης κλίμακας».

Σημειώνεται ότι η ανάθεση αυτή της DC Lottery στην Intralot USA επικρίθηκε ιδιαίτερα από τοπικά μέσα ενημέρωσης και ειδικά από την Washington Post. Βασική στόχευση των επικριτών ήταν η απόφαση της λοταρίας να επεκτείνει το συμβόλαιο χωρίς προηγουμένως να γίνει διαγωνισμός για την ανάθεση της διενέργειας του αθλητικού στοιχηματισμού. Η υπόθεση έφθασε στα τοπικά δικαστήρια και η DC Lottery την κέρδισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή