«Μαθήματα» digital banking με τη Σμαράγδα Καρύδη, από την Εθνική Τράπεζα

«Μαθήματα» digital banking με τη Σμαράγδα Καρύδη, από την Εθνική Τράπεζα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έναν αναπάντεχο και ωραίο σύμμαχο έχουν πλέον στο πλευρό τους οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας που επιθυμούν να εξοικειωθούν με την εύκολη και γρήγορη πραγματοποίηση ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ‘Μάθε με την Εθνική’.

Πρωταγωνίστρια στα εκπαιδευτικά βίντεο που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα είναι η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία εξηγεί βήμα βήμα σε όσους δε γνωρίζουν ακόμα καλά το Internet Banking και τις διευκολύνσεις που αυτό προσφέρει, πώς να αποκτήσουν κωδικούς πρόσβασης χρησιμοποιώντας απλώς το κινητό τους, πώς να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους online ή να μεταφέρουν χρήματα μέσω του υπολογιστή τους, αλλά και πώς να ενημερώνονται online για τις κινήσεις των λογαριασμών, των καρτών και των δανείων τους.

Τα εκπαιδευτικά αυτά βίντεο είναι ευχάριστα και σχεδιασμένα ειδικά για να βοηθήσουν όσους πελάτες της Εθνικής Τράπεζας δεν έχουν αξιοποιήσει μέχρι σήμερα την ταχύτητα, την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει το NBG Internet & Mobile Banking. Ακόμη, για κάθε σχετική απορία των πελατών ή και για καθοδήγηση κατά την πραγματοποίηση κάποιας ηλεκτρονικής συναλλαγής, μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή εκπαίδευσης 211 100 1111.

Η γραμμή αυτή αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο του «Μάθε με την Εθνική» που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα, συνεχίζοντας να στηρίζει στην πράξη τους πελάτες της. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η πλειονότητα των ατόμων άνω των 65 ετών, που δεν έχουν πραγματοποιήσει ποτέ μια ηλεκτρονική συναλλαγή, διακατέχονται από την ανασφάλεια ότι δεν θα τα καταφέρουν.

Στο ίδιο πλαίσιο και επιδιώκοντας συστηματικά την εξοικείωση των πελατών με τις ευκολίες που προσφέρει το NBG Internet & Mobile Banking αλλά και η πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω ΑΤΜ, εκτός από τα εκπαιδευτικά βίντεο με την Σμαράγδα Καρύδη, η πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας περιλαμβάνει, επίσης, μια ολοκληρωμένη σειρά ενημερωτικών βίντεο που καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο φάσμα σημαντικών ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Περισσότερος χρόνος, μεγαλύτερη άνεση και κάλυψη των τραπεζικών μας αναγκών όπου κι αν βρισκόμαστε. Ας μάθουμε πώς!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή