Με νέο πρόσωπο το ιστορικό κατάστημα της «Πλαίσιο»

Με νέο πρόσωπο το ιστορικό κατάστημα της «Πλαίσιο»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νέο «πρόσωπο» ξεκινά το 2002 το ιστορικό κατάστημα πληροφορικής «Πλαίσιο», στην οδό Στουρνάρη. Επειτα από 33 χρόνια, το πρώτο κατάστημα της «Πλαίσιο Computers» αύξησε τους λειτουργικούς και εκθεσιακούς του χώρους σε 1000 τ.μ. και τέσσερα συνολικά επίπεδα (από 12 τ.μ. που ήταν το 1969 όταν ξεκίνησε) με συνολική επένδυση 735.000 ευρώ.

Με την κίνηση αυτή ενισχύεται ακόμη περισσότερο ο πρωταγωνιστικός ρόλος της «Πλαίσιο» στη Στουρνάρη, μια περιοχή στην οποία πραγματοποιείται η συντριπτική πλειοψηφία των πωλήσεων ειδών πληροφορικής στην Αθήνα.

Στο νέο συγκρότημα εκτός από τις γνωστές υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουν όλα τα καταστήματά της (πληροφορική, τηλεφωνία και είδη γραφείου), λειτουργεί και ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου τόσο ο ιδιώτης αλλά και ο επαγγελματίας μπορούν να συζητήσουν με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας και να επιλέξουν την καταλληλότερη γι’ αυτούς συνολική λύση βασισμένη στους υπολογιστές TURBO – X, που συναρμολογούνται από την «Πλαίσιο».

Επιπλέον, δημιουργήθηκε νέα αίθουσα με σύγχρονα συστήματα προβολής, κατάλληλα τόσο για Home Theatre όσο και για επαγγελματικές παρουσιάσεις, αλλά και τμήμα επίπλων και εξαρτημάτων εργονομίας για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η ανάπλαση αυτή είναι η αρχή της δημιουργίας συγκροτημάτων «Πλαίσιο» αντίστοιχης επιφανείας και υπηρεσιών σε επιλεγμένες τοποθεσίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT