Νέα «γειτονιά» με 42 πολυτελείς κατοικίες στην Costa Navarino

Νέα «γειτονιά» με 42 πολυτελείς κατοικίες στην Costa Navarino

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νέα γειτονιά των πολυτελών κατοικιών προς πώληση λάνσαρε η Costa Navarino Residences, που ήδη από την πρώτη φάση ανάπτυξης έχει γνωρίσει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον. Η νέα φάση ονομάζεται Rolling Greens κι αναπτύσσεται εντός του συνολικής έκτασης 1.300 στρεμμάτων Navarino Dunes, σε ένα από τα πιο διακεκριμένα παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου. Εκεί αναπτύσσονται βίλες 235-295 τ.μ. με 3-4 υπνοδωμάτια, σε περιβάλλοντα χώρο από 700 τ.μ. έως 1.300 τ.μ. και τιμή εκκίνησης από 1,2 εκατ. ευρώ. Η μεσσηνιακή φύση, οι πολλές δυνατότητες για σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, τα signature γήπεδα γκολφ, η παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1 χλμ., η εύκολη πρόσβαση όλο τον χρόνο, η ασφάλεια μιας προστατευμένης περιοχής, καθώς και η χαμηλή δόμηση που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα, είναι μερικά μόνο από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του project των Costa Navarino Residences.

Οι προηγούμενες φάσεις της συγκεκριμένης οικιστικής ανάπτυξης έχουν τρέξει με μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει το 50% του συνόλου των πολυτελών κατοικιών (της πρώτης όσο και της δεύτερης φάσης διάθεσης) που περιλαμβάνει κατοικίες 5 έως 7 υπνοδωματίων, με μέγεθος από 350 έως 1.100 τετραγωνικά μετρά, σε οικόπεδα ενάμισι έως τριών στρεμμάτων, και τιμή εκκίνησης από 2,8 εκατομμύρια ευρώ.

Η νέα ανάπτυξη Rolling Greens, που αφορά μικρότερου μεγέθους κατοικίες, έχει και ανταγωνιστικότερη τιμολόγηση, αλλά διατηρεί τις υψηλές προδιαγραφές που εφαρμόζει ο όμιλος. Ολες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ενώ μπορούν να διατεθούν προς ενοικίαση με ειδικούς όρους, σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα σύνθετα τουριστικά καταλύματα, εξασφαλίζοντας εισόδημα για τους ιδιοκτήτες τους. Θα παραδίδονται σε αυτούς έτοιμες προς χρήση, ενώ η ΤΕΜΕΣ, φορέας διαχείρισης και ανάπτυξης της Costa Navarino, θα παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για τη συντήρηση και διατήρησή τους.

Η πώλησή τους αρχίζει την τρέχουσα περίοδο και η κατασκευή τους προβλέπεται να ξεκινήσει εντός του 2020, με ολοκλήρωση το τελευταίο τρίμηνο του 2022. Σύμφωνα με το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino, στον σχεδιασμό και στην κατασκευή των 42 πολυτελών βιλών θα εφαρμοστούν αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής που περιλαμβάνουν φυτεμένα δώματα, συστήματα αυτοματισμού (έξυπνης κατοικίας/smarthome) και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Τον σχεδιασμό των βιλών υπογράφουν τα ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία Βuerger Κatsota Αrchitects, ISV Αrchitects και TPA, και Thymio Papagiannis & Associates. Σημειώνεται πως οι αγοραστές των Rolling Greens όπως και των άλλων κατοικιών έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, χώρων γαστρονομίας, καθώς και στις υπηρεσίες και στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων.

Η νέα γειτονιά έρχεται να προστεθεί στις βίλες των Costa Navarino Residences στις γειτονιές Sea Dunes και Olive Grove και στη συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή