Συγκρότημα κατοικιών στο Π. Ψυχικό μελετά η «Κέκροψ»

Συγκρότημα κατοικιών στο Π. Ψυχικό μελετά η «Κέκροψ»

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ανάπτυξη νέου συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στην περιοχή του Π. Ψυχικού προσανατολίζεται η διοίκηση της «Κέκροψ», στην προσπάθειά της να προσδώσει επιχειρηματικό αντικείμενο στην εταιρεία για το νέο έτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική απόφαση θα ληφθεί εντός του προσεχούς τετραμήνου.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη προπωληθεί το μεγαλύτερο μέρος των δύο συγκροτημάτων μαιζονετών και διαμερισμάτων που ανέπτυξε η εταιρεία στις οδούς Μελετοπούλου και 28ης Οκτωβρίου και Περσέως και Δόλασικ, επίσης στο Π. Ψυχικό. Ωστόσο, η υλοποίηση του νέου συγκροτήματος ενδεχομένως να αποδειχθεί δύσκολη και χρονοβόρος διαδικασία, καθώς εξακολουθεί να εκκρεμεί η εφαρμογή της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου, το οποίο κήρυξε την άρση του καθεστώτος απαλλοτρίωσης που είχε επιβληθεί σε σειρά οικοπέδων της «Κέκροψ». Την απόφαση καλείται να εφαρμόσει το ΥΠΕΧΩΔΕ, καθώς απαιτείται τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου του Π. Ψυχικού, διαδικασία που δεν αποκλείεται να καθυστερήσει κάποιους μήνες. Παράλληλα, εξακολουθεί να εκκρεμεί η εκδίκαση της αίτησης άρσης της απαλλοτρίωσης που έχει καταθέσει η «Κέκροψ» για οικόπεδό της στο Χαλάνδρι, έκτασης ενός στρέμματος, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κόδρου.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει οριστικοποιηθεί πού θα γίνει το νέο συγκρότημα. Τα περισσότερα υποψήφια οικόπεδα βρίσκονται επί της οδού Περσέως και η έκτασή τους κυμαίνεται από 1 έως 1,4 στρέμματα. Συνολικά, αναφερόμαστε σε πέντε οικόπεδα, ενώ υπάρχει και άλλο ένα της τάξεως των επτά στρεμμάτων, στη συμβολή των οδών Νεφέλης, Ηρας και Περσέως. H διοίκηση της εταιρείας, πάντως, προβληματίζεται με την εξέλιξη της ζήτησης πολυτελών κατοικιών, καθώς τους τελευταίους μήνες παρατηρείται υποχώρηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT