ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Editions de Parfums Frédéric Malle

Editions de Parfums Frédéric Malle

Όταν ο Frédéric Malle ίδρυσε την Editions de Parfums το 2000, σηματοδότησε την επιστροφή στην πολυτελή αρωματοποιία. Η ιδέα για την εταιρεία γεννήθηκε από την επιθυμία του να δώσει απόλυτη δημιουργική ελευθερία στους αρωματοποιούς.

Ως εκδότης των αρωμάτων τους, ο Frédéric τους ωθεί στα πιο δημιουργικά τους όρια και τους οδηγεί σε νέα οσφρητικά πεδία με σκοπό να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης με τα ονόματα τους. Μαζί, οι αρωματοποιοί και ο εκδότης, συνειδητοποιούν το όραμα του αρώματος ως το αριστοτεχνικό αποτέλεσμα του χρόνου, της ακρίβειας και του αληθινού ταλέντου.

Η Editions de Parfums Frédéric Malle έχει ως πρωταρχικό μέλημα και υπερηφανεύεται για τη σπουδαιότητα των αρωματοποιών της και την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, παράγει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα: αρώματα ασυμβίβαστης ποιότητας και αμερόληπτης δημιουργικότητας.

Η Editions de Parfums Frédéric Malle είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στο πολυκατάστημα attica στο City Link, Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα.