Editions de Parfums Frédéric Malle

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν ο Frédéric Malle ίδρυσε την Editions de Parfums το 2000, σηματοδότησε την επιστροφή στην πολυτελή αρωματοποιία. Η ιδέα για την εταιρεία γεννήθηκε από την επιθυμία του να δώσει απόλυτη δημιουργική ελευθερία στους αρωματοποιούς.

Ως εκδότης των αρωμάτων τους, ο Frédéric τους ωθεί στα πιο δημιουργικά τους όρια και τους οδηγεί σε νέα οσφρητικά πεδία με σκοπό να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης με τα ονόματα τους. Μαζί, οι αρωματοποιοί και ο εκδότης, συνειδητοποιούν το όραμα του αρώματος ως το αριστοτεχνικό αποτέλεσμα του χρόνου, της ακρίβειας και του αληθινού ταλέντου.

Η Editions de Parfums Frédéric Malle έχει ως πρωταρχικό μέλημα και υπερηφανεύεται για τη σπουδαιότητα των αρωματοποιών της και την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, παράγει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα: αρώματα ασυμβίβαστης ποιότητας και αμερόληπτης δημιουργικότητας.

Η Editions de Parfums Frédéric Malle είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στο πολυκατάστημα attica στο City Link, Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή