Η ERGO Ασφαλιστική απορρόφησε την DAS

Η ERGO Ασφαλιστική απορρόφησε την DAS

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των εταιρειών ERGO Ασφαλιστική και DAS Hellas με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, ανακοίνωσε χθες η ERGO. Με την εξέλιξη αυτή, η ERGO διευρύνει τις δραστηριότητές της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, εδραιώνει την παρουσία της στην κορυφή των ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας, ισχυροποιεί το χαρτοφυλάκιό της στον ευαίσθητο κλάδο της νομικής προστασίας και επιτυγχάνει σημαντικές οικονομίες κλίμακας, που θα της επιτρέψουν να προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, με ακόμη πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, ο CEO της ERGO Ασφαλιστικής κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου επεσήμανε την επιτυχή και εντός του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωση της απορρόφησης της DAS Hellas, παρά τις αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού. Προτεραιότητα δόθηκε στην προστασία των συμφερόντων των ασφαλισμένων και των συνεργατών της DAS Hellas, επιβεβαιώνοντας, σύμφωνα με τον κ. Χατζηπαναγιώτου, τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό της ERGO.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή