Στρατηγική συνεργασία CAMBIASO RISSO Group & FENDER S.A.

Στρατηγική συνεργασία CAMBIASO RISSO Group & FENDER S.A.

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η CAMBIASO RISSO Group & η  FENDER S.A. ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία δημιουργώντας μια νέα δυναμική πορεία στο τομέα της ναυτασφάλισης σε παγκόσμιο επίπεδο   

Η CAMBIASO RISSO Group, ηγετική μεσιτική ασφαλιστική εταιρεία του ναυτιλιακού κλάδου με δυναμική παρουσία παγκοσμίως και προσφάτως μέλος του Γαλλικού Ομίλου μεσιτών SIACI SAINT HONORE, και η FENDER S.A. ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους ασφαλιστικούς μεσίτες ναυτασφαλίσεων στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας, η οποία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της επιχειρησιακής ανάπτυξης και των δύο εταιρειών.

Με τη δημιουργία του νέου αυτού σχήματος η FENDER S.A. εισέρχεται σε ένα Group με ισχυρή παρουσία σε πάνω από 40 χώρες και που κατατάσσεται 3ο στη Παγκόσμια και 2ο στην Ευρωπαϊκή ναυτιλιακή ασφαλιστική αγορά.

Η δυναμική σύμπραξη των δύο εταιρειών σηματοδοτεί μία νέα εποχή, τόσο για την εγχώρια όσο και για τη διεθνή αγορά, συνδυάζοντας τη τεχνογνωσία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες  των δύο εταιρειών στον τομέα του Hull & Machinery  και του  Protection & Indemnity. Στο νέο σχήμα η FENDER S.A. αναμένεται να είναι το σημείο αναφοράς για τη διεθνή ανάπτυξη του Group στον πολύ σημαντικό τομέα του  P&I.

Οι κ.κ Νικόλαος Λεμονάκης και Στέφανος Βαρδάλος, ιδρυτικά στελέχη της FENDER S.A., δήλωσαν ότι είναι τιμή τους να συμμετέχουν σε μία τόσο αναγνωρισμένη εταιρεία διεθνούς κύρους. Αναμένουν η στρατηγική αυτή συνεργασία να ενισχύσει την ανάπτυξη του κύκλου εργασιών και του πελατολογίου της εταιρείας.

Τόνισαν επίσης, ότι παρόλο που η FENDER S.A. είναι πλέον μέρος ενός μεγάλου και σημαντικού Oμίλου, η εταιρεία θα εξακολουθήσει να βασίζεται στην ίδια συνταγή επιτυχίας με βασικά χαρακτηριστικά την ομαδικότητα, τη διαφάνεια και τις “custom made’’ υπηρεσίες πρός τους πελάτες της. Το μότο τους ήταν, είναι και θα παραμείνει «H ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

Έχουν περάσει πλέον περισσότερα από 40 χρόνια από την εποχή που ο κ. Marco Risso και οι Έλληνες πλοιοκτήτες ξεκίνησαν την κοινή τους επιτυχημένη πορεία. Σήμερα, ο πρόεδρος της Cambiaso Risso στοχεύει να προωθήσει την ανάπτυξη των προϊόντων Hull & Machinery και Protection & Indemnity μέσω της νέας γενιάς μεσιτών, συνδυάζοντας τη δυναμική της FENDER S.A. και της CAMBIASO RISSO προκειμένου να επιτύχει  ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους.

Το νέο αυτό σχήμα ηγείται της επιχειρησιακής στρατηγικής ανάπτυξης του ομίλου στον ναυτιλιακό κλάδο, ασφαλίζοντας πάνω από 10.000 πλοία σε 20 διαφορετικές χώρες. Το προσωπικό του ομίλου αποτελείται από 300 στελέχη και ο συνολικός κύκλος εγγεγραμμένων ασφαλίστρων ανέρχεται στα 310 εκατομμύρια δολάρια και των καθαρών εσόδων στα 44 εκατομμύρια δολάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή