Βάρδας και Π. Αδαμάκος από κοινού στη χονδρική

Βάρδας και Π. Αδαμάκος από κοινού στη χονδρική

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους σχεδιασμούς για επέκταση στη χονδρική της αλυσίδας Βάρδας συμβάλλει η συνεργασία με την εταιρεία «Π. Αδαμάκος AEBEE». Οι δύο εταιρείες έχουν καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία για από κοινού ανάπτυξη δικτύου χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, συμφωνία που σκοπός της διοίκησης της Βάρδας είναι να επεκταθεί και σε μετοχική σχέση και ήδη συζητά το ενδεχόμενο συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Η «Αδαμάκος» διαθέτει εκτενές δίκτυο πώλησης ανδρικών ενδυμάτων ανά τη χώρα, όπου η «Βάρδας» σκοπεύει να διανείμει και τις δικές της συλλογές ανδρικών ενδυμάτων που εισάγει στην ελληνική αγορά, όπως Trussardi, Lanvin, McGregor, P. Balmain. H νέα αυτή δραστηριότητα εκτιμάται ότι θα αποφέρει στη «Βάρδας» για το 2002 πωλήσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ (500 εκατ. δρχ.) τουλάχιστον, ενώ ο στόχος για τα επόμενα έτη αναφέρεται σε επιπλέον πωλήσεις της τάξης των 4,5-6 εκατ. ευρώ (1,5-2 δισ. δρχ.) σε ετήσια βάση.

Η «Βάρδας» έχει θέσει από μηνών στόχους επέκτασης στη χονδρική για τις φίρμες που αντιπροσωπεύει, στρατηγική που επιταχύνεται τώρα με τη νέα συνεργασία και την αξιοποίηση ενός έτοιμου δικτύου. Στο πλαίσιο αυτό, η αντιπροσώπευση των McGregor προϋποθέτει την επέκταση σε δίκτυο χονδρικής πέραν των ομώνυμων καταστημάτων Βάρδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT