Σε 20,5 δισ. ανήλθε ο ενοποιημένος τζίρος της PC Systems

Σε 20,5 δισ. ανήλθε ο ενοποιημένος τζίρος της PC Systems

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 60,17 εκατ. ευρώ (20,50 δισ. δραχμές) εκτιμάται ότι ανήλθε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της PC Systems το 2001, σημειώνοντας αύξηση κατά 12,5% έναντι της προηγούμενης χρήσης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης της PC Systems ικανοποιητική αύξηση αναμένεται να σημειώσουν και τα ενοποιημένα προ φόρων κέρδη της εταιρείας. Με μικρότερους ρυθμούς εκτιμάται, πάντως, ότι θα κινηθούν τα μεγέθη της μητρικής εταιρείας, τα οποία επηρεάστηκαν από τη σχετική ύφεση στην αγορά πληροφορικής.

Η θυγατρική του ομίλου Πουλιάδη συμμετέχει σήμερα σε αρκετά έργα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Ειδικά στον ιδιωτικό τομέα συνεργάζεται με επιχειρήσεις και οργανισμούς όπως ο «Αθήνα 2004», η Νova Bank, η Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Stet Hellas, ο OTE, κ.λπ. Επιπλέον, η PC Systems με επιτυχία ολοκληρώνει έργα, όπως το έργο των πληροφοριακών συστημάτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), ενώ συμμετέχει σε μεγάλους διαγωνισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σήμερα η PC Systems διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό που ανέρχεται σε 220 εργαζομένους από τους οποίους οι περισσότεροι είναι εξειδικευμένοι μηχανικοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT