«Ελληνική Τεχνοδομική»: συμφωνίες μίσθωσης για το ψυχαγωγικό κέντρο στο Ιλιον

«Ελληνική Τεχνοδομική»: συμφωνίες μίσθωσης για το ψυχαγωγικό κέντρο στο Ιλιον

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικές συμφωνίες μίσθωσης για το ψυχαγωγικό κέντρο στο Ιλιον έχει ήδη υπογράψει ο Ομιλος της Ελλ. Τεχνοδομικής. H αλυσίδα κινηματογράφων Ster Cinemas -συμφερόντων Βαρδινογιάννη- έχει ήδη συμφωνήσει να καλύψει τις επτά χειμερινές και τη μία θερινή αίθουσα κινηματογράφου. Στο τμήμα της εστίασης υφίστανται συμφωνίες με την αλυσίδα Goody’s-Flocafe και την ΠΙΤΑ-ΠΑΝ. OI συμφωνίες αυτές, αλλά και κάποιες ακόμα, καλύπτουν το 80% της επιφάνειας των 10.500 τ.μ. του κέντρου. Πολύ κοντά στην υπογραφή βρίσκεται και γνωστή μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών, ενώ στις προθέσεις του κατασκευαστή είναι η ένταξη κάποιων εμπορικών καταστημάτων, πιθανόν αθλητικών ειδών.

Το κέντρο στο Ιλιον αναπτύσσεται από την TEXNO ATE, εταιρεία που απορροφήθηκε από την «Καμπάς Ακινήτων», στο πλαίσιο του πρόσφατου μετασχηματισμού της, ώστε να αναδειχθεί σε φορέα των δραστηριοτήτων του ομίλου στα ακίνητα. H επένδυση ανέρχεται σε 11 εκατ. ευρώ και έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς πρόσφατα ελήφθη η άδεια οικοδομής. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, το κέντρο θα λειτουργήσει το πρώτο εξάμηνο του 2004.

Παράλληλα, επί τάπητος τέθηκε τις τελευταίες ημέρες και το ζήτημα της Εταιρείας Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΕΕΑΠ) της Ελλ. Τεχνοδομικής, σε συνεργασία με την Alpha Bank. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΕΕΑΠ θα εισφερθούν τα δύο από τα τρία ιδιόκτητα κτίρια γραφείων του ομίλου.

Πρόκειται για το ακίνητο της «Ελλ. Τεχνοδομικής» επί της Λουίζης Ριανκούρ στους Αμπελοκήπους, το κτίριο της «Ακτωρ» επί της Φιλελλήνων και το κτίριο της TEB, στην οδό Ακακιών στο Χαλάνδρι. H «Ελλ. Τεχνοδομική» προγραμματίζει τη μετεγκατάσταση όλων των εταιρειών του ομίλου σε νέο κτίριο γραφείων, επιφάνειας 12.000 τ.μ. επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, πλησίον του εργοστασίου του Μεταξά.

Μικρή αναβολή έλαβε το ζήτημα της ανάπτυξης των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) της Αττικής Οδού, στο τμήμα του Ασπρόπυργου. O λόγος είναι ότι οι υποψήφιοι χρήστες εμφανίζονται διστακτικοί στο να καταλήξουν σε συμφωνία, καθώς δεν μπορούν να αξιολογήσουν το μέγεθος της κυκλοφορίας του συγκεκριμένου τμήματος, προτού αυτό παραδοθεί στην κυκλοφορία (περί τα τέλη της άνοιξης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή