Sanyo: reverse split και επαναγορά ιδίων μετοχών

Sanyo: reverse split και επαναγορά ιδίων μετοχών

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε reverse split και επαναγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% ενέκρινε η τακτική συνέλεση των μετόχων της Sanyo, ενώ από το γ΄ τρίμηνο θα ενοποιηθούν οι οικονομικές καταστάσεις των θυγατρικών SANYOCOM, Μαγνητική Τομογραφία, Κοινότητα ΑΕΞΤΕ, Cine TV Video Productions, Arcadia Master, Arcadia Technologies, Arcadia Digital, Exploinvest και SilicoTechnologies. Αναλυτικότερα, η ονομαστική αξία της μετοχής θα αυξηθεί από 1,2 ευρώ σε 2,4 ευρώ με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών από 102.167.987 σε 51.083.993.

H αγορά ιδίων μετοχών από την εταιρεία θα γίνει στις τιμές από 0,8 ευρώ η κατώτατη έως 2 ευρώ η ανώτατη. Μετά τη μείωση του αριθμού των μετοχών και εφόσον κριθεί ότι θα διευκολυνθεί η αγορά να αποτιμήσει την πραγματική αξία του ενεργητικού της εταιρείας, το εύρος των τιμών επαναγοράς των μετοχών θα διαμορφωθεί από 1,6 ευρώ η κατώτατη έως 4 ευρώ η ανώτατη.

Επιπλέον, η συνέλευση αδειοδότησε τη διοίκηση της εταιρείας για τη σύναψη συμβάσεων για την εκμετάλλευση των οικοπέδων επί της Λ. Κηφισίας, στα οποία η Sanyo είναι κατά 60% ιδιοκτήτης εξ αδιαρέτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή