Ενδιαφέρον «Νηρέα» για συνεργασίες

Ενδιαφέρον «Νηρέα» για συνεργασίες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενδιαφέρον για συνεργασίες με μικρές εταιρείες του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών αναπτύσσει ο «Νηρέας», ενώ μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η σχέση του με την εταιρεία «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες».

Αυτά επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Αρ. Μπελλές στη χθεσινή συνέλευση των μετόχων, η οποία πραγματοποιήθηκε με απαρτία 52,6%, ενώ ανακοίνωσε ότι δεν θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση του 2002, λόγω της μείωσης των κερδών αλλά και των αυξημένων εξόδων που προέκυψαν για την εταιρεία κατά τον δεκαετή φορολογικό έλεγχο.

Ειδικότερα, η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με 2 μικρές εταιρείες του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών, με στόχο όχι την εξαγορά τους αλλά την ανάληψη του management και στη συνέχεια να διακινεί τα προϊόντα τους μέσω του δικού της δικτύου πωλήσεων. Ανάλογες συμφωνίες επιδιώκει νε υπογράψει με ακόμη επτά με οκτώ μικρές εταιρείες.

Σχετικά με το ποσοστό 25% που ελέγχει ο «Νηρέας» στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες», ο κ. Μπελλές τόνισε ότι το 2003, θα έχει αποφασισθεί να πρόκειται να ρευστοποιήσει αυτή τη συμμετοχή ή να προχωρήσουν σε συγχώνευση.

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στην επαναγορά ιδίων μετοχών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή