«Πήγασος»: αγορά ιδίων μετοχών

«Πήγασος»: αγορά ιδίων μετοχών

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι τον Ιούλιο του 2004, η εισηγμένη εκδοτική εταιρία «Πήγασος» θα προχωρήσει στην απόκτηση ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% του μετοχικού κεφαλαίου με στόχο τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής.

Ειδικότερα, ο ανώτατος αριθμός των μετοχών που θα αγοραστούν ανέρχεται σε 4.053.160, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 10% του συνόλου των εν κυκλοφορία και πλήρως εξοφλημένων μετοχών της «Πήγασος», αφαιρουμένου του συνόλου των μετοχών που έχουν ήδη αποκτηθεί.

Επίσης, η ανώτατη τιμή αγοράς ορίσθηκε σε 5,00 ευρώ και η κατώτατη τιμή σε 1,00 ευρώ. Συνεχίζεται και το 2003 η καταγραφή ζημιών από τη μητρική και τον Ομιλο του Πήγασου. Πιο συγκεκριμένα, το α΄ τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης, οι ενοποιημένες ζημίες του Ομίλου σημείωσαν υποχώρηση και ανήλθαν στα 1,7 εκατ. ευρώ έναντι 1,8 εκατ. ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2002. Αντίστοιχα, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διαμορφώθηκε στα 14,7 εκατ. ευρώ έναντι 12,8 εκατ. ευρώ του 2002 σημειώνοντας αύξηση σε ποσοστό 14%.

H μητρική εταιρεία εμφάνισε ζημίες ύψους 1,6 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών ύψους 2,46 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή