Επεκτείνονται τα Δίκτυα της Hellas On Line

Επεκτείνονται τα Δίκτυα της Hellas On Line

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε νέα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (Virtual Private Network – VPN) υλοποιήθηκαν από την Hellas OLine εντός των τελευταίων μηνών. Δύο από αυτά υλοποιήθηκαν για τις εταιρείες VBH και ΥΓΕΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, οι οποίες έχουν έδρα στη Βόρεια Ελλάδα. To VΡγια την VBH αφορά τη σύνδεση των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη με τις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα για τη χρήση του ERP και μεταφορά φωνής. Το Ιδεατό Ιδιωτικό Δίκτυο για την ΥΓΕΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ αφορά τη σύνδεση του διαγνωστικού κέντρου στην Πτολεμαΐδα με τη Θεσσαλονίκη για ιατρική συνεργασία και μεταφορά δεδομένων (αξονικές, μαγν. τομογραφίες, κλπ). Επίσης ολοκληρώθηκαν έργα VΡγια τις εταιρείες Μάρμαρα Νάξου και Buderus, για μεταφορά δεδομένων και φωνής.

Τέλος υλοποιήθηκε έργο VΡγια την εταιρεία LIORENTAL A.E., η οποία αντιπροσωπεύει τη γερμανική εταιρεία Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων SIXT, το οποίο περιλαμβάνει τη σύνδεση των κεντρικών γραφείων της εταιρείας με 16 σημεία παρουσίας της σε όλη την Ελλάδα για τη μεταφορά δεδομένων. Το εν λόγω VΡδίκτυο υλοποιήθηκε μέσω της τεχνολογίας MPLS VPNs, πάνω από το MPLS δίκτυο κορμού της Hellas OLine.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή