Νέες υπηρεσίες e.Banking η Emporiki

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα από τη νέα και φιλική για το χρήστη Εταιρική Πύλη της τράπεζας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emporiki.gr, η Emporiki Bank προσφέρει νέες υπηρεσίες για τους πελάτες του e.Banking, για συναλλαγές μέσω του Διαδικτύου. Η δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών μέσω παγίων εντολών, η δυνατότητα εκτύπωσης ηλεκτρονικών αποδεικτικών πληρωμής, αλλά και η εξοικείωση με την υπηρεσία e.Banking μέσα από ένα διαδραστικό περιβάλλον επίδειξης, προστίθενται σε μια σειρά από επιλογές που έχει ο πελάτης της υπηρεσίας για τη διαχείριση των λογαριασμών του.

Το νέο μενού της υπηρεσίας e.Banking είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε οι πελάτες της Emporiki Bank να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται «με μια ματιά» για τη σχέση τους με την Τράπεζα, να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους με απλά βήματα ή ακόμα να καθορίζουν και να μεταβάλλουν τις προτιμήσεις τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Σύμβουλός τους για όλες αυτές τις δυνατότητες είναι το interactive demo της υπηρεσίας μέσω του οποίου μπορούν οι επισκέπτες να ενημερωθούν διεξοδικά για τις δυνατότητες που τους προσφέρονται αλλά και να περιηγηθούν στην υπηρεσία όπως ακριβώς και στην πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας, εντάσσεται και η νέα δυνατότητα επανέκδοσης κωδικού πρόσβασης της υπηρεσίας Emporiki e.Banking από το Δίκτυο των ΑΤΜ της. Η παραλαβή κωδικού από τα ΑΤΜ όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, συντελεί στην αδιάλειπτη διαθεσιμότητα και εξυπηρέτηση του πελάτη της Emporiki Bank και δίνει τέλος σε χρονοβόρες διαδικασίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή