Χαλαροί… έλεγχοι στα νησιά

Χαλαροί… έλεγχοι στα νησιά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από αυξημένη χαλαρότητα θα διακρίνονται οι καλοκαιρινοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ στα νησιά. Οι εντολές του ειδικού γραμματέα κ. Δ. Μπατζελή προς τα στελέχη της υπηρεσίας είναι να μην είναι αυστηροί με τους καταστηματάρχες δεδομένου ότι φέτος ο τουρισμός παρουσιάζει σημάδια κόπωσης… Βέβαια, οι ράμπο θα βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, κάνοντας παράλληλα και τις διακοπές τους, αλλά αν λείπει και καμιά απόδειξη δεν χάθηκε ο κόσμος.

Στο υπουργείο Οικονομίας πάντως φοβούνται μήπως ξεσηκωθούν οι επιχειρηματίες των νησιών από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ και βρεθούν εξαιτίας των ελέγχων μαυρισμένοι στις εκλογές. Μάλιστα οι βουλευτές των νησιωτικών περιοχών έκαναν εκκλήσεις προς τον κ. Χριστοδουλάκη για χαλάρωση του ελεγκτικού μηχανισμού. Και στην Κρήτη οι έλεγχοι θα κοπάσουν, όπως λένε κάποιοι στο υπουργείο Οικονομικών, εν είδη δώρου από τον πολιτευτή που για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί σε εκλογική περιφέρεια. Οι έλεγχοι πάντως θα αυξηθούν στην Αττική οπότε οι επιχειρηματίες κυρίως των κέντρων διασκεδάσεων μπορούν από τώρα να διαμαρτύρονται για την ολιγορία των δικών τους βουλευτών…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή