ΕΚΤΟΣ TABLEAU

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε στενό κλοιό είναι η αγορά, αλλά αυτή το… χαβά της! Δεν καταλαβαίνει ούτε πίεση, ούτε πολιτικά παιχνίδια, ούτε… τίποτα!

Από τη μια ο Κωστάκης συνεχίζει το παλιό τροπάριο, από την άλλη ο Νικολάκης σερβίρει ξαναζεσταμένο φαγητό, πέφτουν συχνά-πυκνά και κάποιες επικίνδυνες τρικλοποδιές, η Σοφοκλέους όμως… αγρόν ηγόρασε!

Τέτοια… ορχήστρα θα τη ζήλευε ακόμη και η Συμφωνική του Βερολίνου!

Αγρια μαζέματα σε πολλά χαρτιά, πακέτα δίνουν και παίρνουν, ασκήσεις και κινήσεις ακριβείας!.. Τελικά αντί για καλοκαιρινές διακοπές θα πάμε κανένα… διαπλανητικό ταξίδι!

Στη Βουλή -ακούω- θα φθάσει ο ζήλος της διεύθυνσης αναπλάσεων του ΥΠΕΧΩΔΕ, για τη «χορηγία» των αναπαλαιώσεων που προσέφερε αχρεωστήτως σε επωνύμους…

Ο γάμος της χρονιάς έγινε το Σάββατο στο κτήμα Νάσιουτζικ στην Παιανία!

Με πολύ χλιδή, κάπου 2.500 καλεσμένους, ποικίλες ατραξιόν, χορευτικά συγκροτήματα και πλούσια τα… ελέη!

Α! Για τη βιντεοσκόπηση των νεονύμφων είχαν επιστρατευτεί περισσότερες από μια ντουζίνα κάμερες και γερανοί, υπό το γενικό πρόσταγμα του… εθνικού σκηνοθέτη Τάσου Μπιρσίμ! Λες και εγένετο πρόβα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μην πάει ο νους σας ότι μαζεύτηκε στην Παιανία όλο το διεθνές τζετ σετ για τους γάμους πρίγκιπα ή βασιλιά!

Ο μεγάλος υιός Αλαφογιάννης ενυμφεύετο της οικογένειας Αλφα Μπετόν! Εξ ου και η παρουσία εργολάβων και τσιμεντάδων, μεταξύ άλλων, στην τελετή και τη γαμήλια δεξίωση.

Στους πρώτους η οικογένεια μάλλον χάρη χρωστάει, αφού λέγεται ότι στα δύσκολά της η επιχείρηση χρηματοδοτήθηκε από μεγάλους κατασκευαστές…

Οσο για τους δεύτερους, η επιχείρηση, η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, χρωστάει μάλλον σημαντικά ποσά…

Α! Ξέχασα ότι από τους πολιτικούς, αυτόπτης μάρτυς φίλος της στήλης, διέκρινε τον κ. Χρ. Πρωτόπαπα, τον κ. K. Γείτονα και τον κ. Πρ. Παυλόπουλο…

Δεν ξέρω αν ήταν παρών και ο κ. Π. Πανούσης, με τον οποίο οι Αλαφογιάννηδες συζητούν άλλου είδους συμπεθεριό! Τουτέστιν, συγχώνευση, ώστε η Αλφα Μπετόν να εισαχθεί στο X.A. με όχημα τη Νηματεμπορική!

Τι σου είναι αυτός ο ΟΠΑΠ! Μέχρι στην κυβέρνηση της Σιγκαπούρης πούλησε μετοχές, στην πρόσφατη πολύ επιτυχημένη μετοχοποίηση! Εκεί, φαίνεται πως είναι άγνωστη λέξη η… διαπλοκή!

Ημέρα πακέτων σήμερα για το Δημόσιο, που δίνει και παίρνει!

Μεταβιβάζει το 34% της EXAE στις Τράπεζες και παίρνει το πακέτο από τη μετατροπή του ομολογιακού της Εθνικής. Ετσι, το ποσοστό του Δημοσίου στην Εθνική Τράπεζα ανεβαίνει στο 21%, γεγονός που το αναγκάζει να σκεφτεί γρήγορα τρόπους για την εκ νέου… «αποκρατικοποίησή… της!

Πλησιάζει η 18η Ιουλίου και τα πράγματα μάλλον ασαφή είναι για εκείνους τους περιβόητους στρατηγικούς επενδυτές της Forthnet!

Κάποιοι… ήλθον είδον και απήλθον, κάποιοι άλλοι λέγεται ότι καταφθάνουν οσονούπω και οι μόνοι «σίγουροι» -προς το παρόν- φαίνεται πως είναι ένα γκρουπ επενδυτών από την Κύπρο…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή