Κοινοπραξία Μπαλάφα για το πρόγραμμα «SAPARD»

Κοινοπραξία Μπαλάφα για το πρόγραμμα «SAPARD»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύσταση κοινοπραξίας για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να επενδύσουν στη Βουλγαρία μέσω του κοινοτικού προγράμματος «SAPARD» προχώρησε ο όμιλος Μπαλάφα. Εκτός από την Balafas EOOD, στην κοινοπραξία μετέχουν η Τράπεζα Πειραιώς και οι εταιρείες EuroConsultants AD και Alexandris Engineering EOOD.

H κοινοπραξία θα προσφέρει συνολικές υπηρεσίες υποστήριξης τεχνολογικής οργάνωσης, κατασκευής μονάδων και χρηματοδότησης μέχρι 70% του προϋπολογισμού της επένδυσης για ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της γαλακτοκομίας, των ιχθυοκαλλιεργειών, του αγροτουρισμού, της υλοτομίας – ξυλουργίας συμπεριλαμβανομένων και των αντίστοιχων μεταποιητικών δραστηριοτήτων. Στο πλαίσιο του προγράμματος SAPARD, η EuroConsultants είναι αρμόδια για την υποδοχή, τη νομική, τεχνική και στελεχιακή οργάνωση και την εξεύρεση χώρου δραστηριότητας. H Τράπεζα Πειραιώς θα προεξοφλεί την επιδότηση και θα προσφέρει πιστώσεις για την ανάπτυξη της νέας εταιρείας. Τέλος, οι εταιρείες οι Balafas και Alexandris θα αναλαμβάνουν την οργάνωση του μηχανολογικού εξοπλισμού και την έκδοση αδειών για την οικοδόμηση και κατασκευή κτιρίων. Επιθυμία και στόχος της κοινοπραξίας είναι η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον επενδυτή, ώστε να οργανώνεται ταχύτερα και με χαμηλότερο κόστος η επένδυσή του και να αξιοποιούνται όλα τα διαθέσιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία της αγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή