H Q-Telecom ξεπέρασε τους στόχους

H Q-Telecom ξεπέρασε τους στόχους

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περί τους 267.000 συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ανακοίνωσε η Q-Telecom, η επιχειρησιακή μονάδα της Info-Quest στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, για το πρώτο τρίμηνο του 2003. H διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε ότι η πελατειακή βάση της Q-Telecom στις 30/6/2003 έφτασε συνολικά τις 266.833 συνδέσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας όπου:

Οι συνδέσεις της κινητής τηλεφωνίας έφτασαν τις 215.137 εκ των οποίων οι 186.968 αφορούν πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας και οι 28.169 αφορούν πελάτες κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο.

Οι συνδέσεις της σταθερής τηλεφωνίας έφτασαν τις 51.696 οι οποίες αφορούν στο σύνολό τους πελάτες με συμβόλαιο μέσω της επιλογής τoυ δικτύου της Q-Telecom με τη χρήση του τετραψήφιου Κωδικού Επιλογής Φορέα 1765.

Οι καθαρές νέες συνδέσεις του Β΄ Τριμήνου του 2003 έφτασαν τις 78.131 συνολικά στην κινητή και τη σταθερή τηλεφωνία. Συγκεκριμένα, οι καθαρές νέες συνδέσεις στην κινητή τηλεφωνία έφτασαν τις 70.955 εκ των οποίων οι 68.499 αφορούν πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας και οι 2.456 αφορούν πελάτες κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο, ενώ οι καθαρές νέες συνδέσεις στη σταθερή τηλεφωνία έφτασαν τις 7.176 οι οποίες αφορούν στο σύνολό τους πελάτες με συμβόλαιο μέσω της επιλογής τoυ δικτύου της Q-Telecom με τη χρήση του τετραψήφιου Κωδικού Επιλογής Φορέα 1765. Ο διευθυντής της Q-Telecom, κ. Κώστας Πριγκηπάκης δήλωσε σχετικά: «Το πρώτο εξάμηνο του 2003 ξεπεράσαμε τους αρχικούς στόχους του επιχειρηματικού μας σχεδίου. Η ανταπόκριση του κοινού είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και αποδεικνύει πως η Q-Telecom καλύπτει με ένα διαφορετικό τρόπο τις ανάγκες μιας μερίδας καταναλωτών που επιλέγουν να έχουν ποιότητα υπηρεσιών στις χαμηλότερες χρεώσεις και χωρίς καμιά δέσμευση.

Η Q-Card1, το πακέτο της καρτοκινητής, είναι η κινητήρια δύναμη στην ανάπτυξη της συνδρομητικής μας βάσης ενώ παράλληλα το πρόγραμμα Q1 αποτελεί καινοτομία στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο χωρίς πάγια τέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η θετική πορεία μας οφείλεται και στο γεγονός πως οι πελάτες μας, οικιακοί ή εταιρικοί απολαμβάνουν το μοναδικό πλεονέκτημα να έχουν ένα λογαριασμό για όλες τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, κινητή τηλεφωνία, σταθερή τηλεφωνία και Internet». O κ. Πριγκηπάκης πρόσθεσε πως ο επιχειρηματικός στόχος της Q για το 5% της αγοράς ώς το 2005, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα φαίνεται να είναι εφικτός και ρεαλιστικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή