Κύκλο εργασιών 7,2 εκατ. ευρώ η Betanet

Κύκλο εργασιών 7,2 εκατ. ευρώ η Betanet

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενισχυμένα μεγέθη για το α΄ εξάμηνο προβλέπει η διοίκηση της εταιρείας BETANET ABEE, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία εκτιμά ότι ο κύκλος εργασιών της θα υπερβεί τα 7,20 εκατ. ευρώ από 6,52 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2002, καταγράφοντας αύξηση 10,40%, ενώ σε επίπεδο ομίλου, ο κύκλος εργασιών εκτιμάται στα 10,80 εκατ. ευρώ από 9,46 εκατ., αυξημένος κατά 14,10%. Τα προ φόρων εταιρικά κέρδη προβλέπεται να ενισχυθούν κατά περίπου 10% και τα ενοποιημένα κατά 15% σε σχέση με τα αντίστοιχα της προηγούμενης περιόδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η αύξηση των ενοποιημένων κερδών οφείλεται στην αύξηση των εσόδων αφενός από συμμετοχές σε συγγενείς και θυγατρικές εταιρείες, αφετέρου από τη δραστηριότητα κοινοπραξιών στις οποίες συμμετέχει ο όμιλος. Σε φάση εντατικοποίησης βρίσκονται τόσο η βιομηχανική παραγωγή των προκατασκευασμένων στοιχείων σκυροδέματος (ΒΕΤΑΝΕΤ) όσο και ο κατασκευαστικός τομέας (ΕΚΑΤ ΕΤΑΝ), του ομίλου ΒΕΤΑΝΕΤ, με αποτέλεσμα ο όμιλος να υλοποιεί παραγγελίες και κατασκευές σε πάνω από 30 διαφορετικούς προορισμούς σε όλη την επικράτεια, ενώ το ανεκτέλεστο του ομίλου έχει ήδη ξεπεράσει σε αξία τα 52 εκατ. ευρώ, ποσό υπερδιπλάσιο του αντίστοιχου περυσινού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή