Ολοκληρώθηκε η συνεργασία HP Hellas – Tellas

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία HP Hellas – Tellas

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Tellas, που αφορούσε την παροχή λύσεων υλοποίησης και υποστήριξης της υποδομής IP τηλεφωνίας της εταιρείας, ανακοίνωσε η HP Hellas. Το πλαίσιο συνεργασίας των δύο εταιρειών, αφορούσε στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και εγκατάσταση του συστήματος IP τηλεφωνίας της Τellas.

Η εμπειρία της HP σε παρόμοια έργα σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό της, διασφάλισαν την επιτυχημένη εγκατάσταση μιας ολοκληρωμένης λύσης στις εγκαταστάσεις της Τellas.

Στην πρώτη φάση του έργου, η HP παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες και πραγματοποίησε μελέτη σχετικά με τον αρχικό σχεδιασμό του δικτύου και την εγκατάσταση του συστήματος IP τηλεφωνίας και του ενοποιημένου συστήματος αποστολής μηνυμάτων. Στη συνέχεια, η HP προχώρησε στη συνένωση του νέου συστήματος με τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογικές υποδομές της Tellas, ώστε να διασφαλίσει τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της λύσης από την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε σειρά από δοκιμές του συστήματος IP τηλεφωνίας σε 200 χρήστες.

Η χρήση υποδομών που βασίζονται στο πρωτόκολλο IP για όλες τις ανάγκες μεταφοράς δεδομένων και φωνής παρέχει στην Tellas σημαντικά οφέλη, όσον αφορά την απαιτούμενη χωρητικότητα του δικτύου και τη δυνατότητα να αναπτύσσει λογισμικό γρήγορα. Ειδικότερα, η λύση IP τηλεφωνίας που παρείχε η HP, χάρη στην «ανοιχτή» αρχιτεκτονική του συστήματος και το γεγονός ότι ανταποκρίνεται στα πρότυπα της αγοράς, επιτρέπει σε όλες τις εφαρμογές της Tellas να λειτουργούν σαν σύνολο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή