Στρατηγική συνεργασία Velti – KPMG

Στρατηγική συνεργασία Velti – KPMG

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στρατηγική συνεργασία τους στην παροχή και εγκατάσταση του λογισμικού BPM (Business Process Management – Διαχείριση και Αυτοματοποίηση Διαδικασιών) ανακοίνωσαν η εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Velti και η ΚΡΜG.

Η συνεργασία αφορά στη διάθεση του Velti BPM στις αγορές και τους πελάτες όπου η KPMG έχει δυναμική παρουσία και άμεση δραστηριοποίηση. Ο στόχος της συνεργασίας είναι η συμπλήρωση του πακέτου (portfolio) των λύσεων που η KPMG προσφέρει στους ήδη υπάρχοντες πελάτες της, καθώς και η αμοιβαία προσπάθεια προσέγγισης νέων πελατών σε τομείς της παραδοσιακής βιομηχανίας (τρόφιμα, φαρμακευτικές εταιρείες, μεταποίηση) του λιανικού εμπορίου και των χρηματοπιστωτικών οργανισμών.

Η λύση BPM βασίζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη για εξοικονόμηση χρόνου και πόρων μέσα από την αυτοματοποίηση και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των διαδικασιών του. Η λύση αξιοποιεί την άριστη πληροφορική και τηλεπικοινωνιακή υποδομή της Velti, καθώς και την εμπειρία και τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει η KPMG, για την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων σε πλατφόρμες Διαχείρισης και Αυτοματοποίησης Διαδικασιών.

Για τη νέα συνεργασία, ο κ. Μενέλαος Σκουλούδης, διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της Velti, δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή ανακοίνωση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ανάπτυξης και δημιουργίας ισχυρών συνεργασιών της Velti με εταιρείες που κατέχουν ηγετική θέση στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών, όπως η KPMG. Το κύρος και η τεχνογνωσία των δύο εταιρειών αποτελούν εγγύηση για την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των λύσεων που παρέχονται στις επιχειρήσεις για την κάλυψη της ανάγκης για βέλτιστη διαχείριση και αυτοματοποίηση διαδικασιών, μέσω της παροχής της λύσης της Velti Business Process Management».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή