Ipirotiki Software:με ταχείς ρυθμούς οι εγκαταστάσεις

Ipirotiki Software:με ταχείς ρυθμούς οι εγκαταστάσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προχωρούν με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες για την ανέγερση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της εταιρείας Ipirotiki Software & Publications SA, συνολικής επιφάνειας 5.000 τμ, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Αμφιαράου. Από το προσεχές φθινόπωρο αναμένεται να ξεκινήσει η σταδιακή εγκατάσταση τμημάτων της εταιρείας, ξεκινώντας από το τμήμα πωλήσεων και τις οικονομικές υπηρεσίες.

Στις αρχές του 2004 εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των εγκαταστάσεων και θα ξεκινήσει την λειτουργία του το Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο που θα προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση σε πτυχιούχους οικονομικών σχολών, καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων.

Διευθυντής σπουδών του εκπαιδευτικού κέντρου της εταιρείας, καθώς και επιστημονικός διευθυντής των εξειδικευμένων εκδόσεων ανέλαβε ο κ. Ηλίας Αργυρός, επίτιμος διευθυντής του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων του υπουργείου Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι οι μετοχές της εταιρείας διαπραγματεύονται στο X.A. από τις 10 Ιουλίου 2003. Βασικός μέτοχος είναι σε ποσοστό 48% ο κ. Μπάμπης Μανιώτης, ενώ συμμετέχει ως στρατηγικός εταίρος η εταιρεία Πουλιάδης & Συνεργάτες, με ποσοστό 16%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή