Singular Software: δυναμικά στο επιχειρηματικό λογισμικό

Singular Software: δυναμικά στο επιχειρηματικό λογισμικό

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιητική παρουσία στον χώρο των συστημάτων επιχειρηματικού λογισμικού είχε η Singular Software, μέλος του ομίλου Delta Singular. H Singular Software ανακοίνωσε ότι ενισχύθηκε περαιτέρω η παρουσία της στον συγκεκριμένο τομέα μέσω νέων εγκαταστάσεων του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων (ERP) Singular Εnterprise.

Συγκεκριμένα, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2003, 45 επιχειρήσεις με περισσότερους από 630 χρήστες επέλεξαν για πληροφοριακό τους σύστημα το Singular Enterprise, με την υποστήριξη του δικτύου των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Singular Software (Singular Business Centers), σε πανελλαδικό επίπεδο. Τα νέα έργα του ERP συστήματος Singular Enterprise προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και αφορούν εταιρείες από τον κλάδο του λιανεμπορίου, τον τομέα της βιομηχανίας, εμπορικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες αποθηκεύσεων & διανομών, εκδοτικές & διαφημιστικές εταιρείες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ραδιοφωνικές & τηλεοπτικές επιχειρήσεις κ.α.

Το Singular Enterprise είναι, κατά τη διοίκηση της Singular Software, «ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα αξιοποίησης επιχειρησιακών πόρων (ERP) που απευθύνεται κυρίως σε μεσαίες και μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και σε επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα». Σήμερα η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη και λειτουργεί σε περισσότερες από 450 επιχειρήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή