Στο φόρουμ της SAP Hellas ο «γκουρού» του μάνατζμεντ

Στο φόρουμ της SAP Hellas ο «γκουρού» του μάνατζμεντ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα θα βρεθεί για πρώτη φορά ο διεθνούς φήμης «γκουρού» του μάνατζμεντ, Dr David P. Norton, καλεσμένος της SAP HELLAS SA ως βασικός ομιλητής στο 1st Strategic Enterprise Management Forum, που διοργανώνει η SAP στις 13 Νοεμβρίου 2003. Ο «πατέρας» της μεθοδολογίας του «Balanced Scorecard» θα παρουσιάσει σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, συγκεκριμένα παραδείγματα επιχειρήσεων που υλοποίησαν το BSC και είδαν πραγματικά μετρήσιμα οφέλη που επηρέασαν ευνοϊκά την εταιρική κερδοφορία.

Η μεθοδολογία BSC δημιουργήθηκε το 1992 από τον Dr David P. Νortoκαι τον Dr Robert Κaplaκαι έχει ήδη εφαρμοστεί σε χιλιάδες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων στις περισσότερες από τις μισές του Global 1000. Το BSC επιτρέπει σε μια επιχείρηση να υλοποιήσει το όραμα και τη στρατηγική της γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά, εισάγοντας ένα σύστημα μετρήσεων δεικτών επίδοσης, το οποίο συνδυάζεται και ενισχύει το σύστημα διοίκησης. Το BSC στηρίχτηκε στη διαπίστωση των Kapla& Νortoότι η επιχειρησιακή στρατηγική που βασίζεται στους οικονομικούς δείκτες και μόνο δεν αρκεί για να φέρει τις ζητούμενες επιδόσεις. Η επιστημονική υποστήριξη της εκδήλωσης είναι του ALBA, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η «Καθημερινή» και ο ΣΚΑΪ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή