Νέο κατάστημα, ηλεκτρονικό, οι «Εκδόσεις Κάτοπτρο»

Νέο κατάστημα, ηλεκτρονικό, οι «Εκδόσεις Κάτοπτρο»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η OneWorld, μέλος του ομίλου Delta Singular, ανέπτυξε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας «Εκδόσεις Κάτοπτρο», που λειτουργεί στη διεύθυνση www.katoptro.gr. Το νέο commerce site βασίστηκε στη δοκιμασμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου EasyCommerce (http://www.easycommerce.gr) της OneWorld, που διευκολύνει τη δημιουργία καταλόγου με απεριόριστο πλήθος κατηγοριών και προϊόντων. H αξιοπιστία, η ταχύτητα στην πλοήγηση, καθώς και η ευκολία στην ανεύρεση προϊόντων και την καταχώριση των παραγγελιών διευκολύνουν τη διενέργεια των συναλλαγών και την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.

Οι «Εκδόσεις Κάτοπτρο» ιδρύθηκαν τον Ιούνιο του 1987. Η συντριπτική πλειονότητα των βιβλίων τους (95%) είναι μεταφράσεις (κυρίως από την αγγλική). Περισσότερα από τα μισά βιβλία τους έχουν εκδοθεί από πανεπιστημιακούς και ακαδημαϊκούς οίκους της Αγγλίας και των ΗΠΑ: Cambridge University Press, Oxford University Press, Harvard University Press, MIT Press, The University of Chicago Press, PrincetoUniversity Press, Springer Verlag, κ.λπ. Τον Μάιο του 1994, οι «Εκδόσεις Κάτοπτρο» άρχισαν να εκδίδουν στα ελληνικά το Quantum, ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά / επιστημονικά περιοδικά στον πλανήτη.

Η κυκλοφορία του περιοδικού σταμάτησε στις ΗΠΑ (υποχρεωτικά και στην Ελλάδα) τον Αύγουστο του 2001.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή