Πιστοποιείται η ΙΒΜ Ελλάs και τοπικά ως Cisco Gold Partner

Πιστοποιείται η ΙΒΜ Ελλάs και τοπικά ως Cisco Gold Partner

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΙΒΜ Ελλάs A.E., στο πλαίσιο της Διεθνούς Στρατηγικής Συμμαχίας της IBM με την Cisco Systems στον τομέα της Τεχνολογίας (Τechnology Partnership) και της διάθεσης των προϊόντων της Cisco, πιστοποιείται και τοπικά ως Cisco Gold Partner. Επιπλέον, η ΙΒΜ σε συνεργασία με τη Cisco Systems, ανακοινώνουν ότι από 1ης Ιουλίου 2003 λειτουργεί και στην Ελλάδα ένα IBM/Cisco SolutioCompetence Center.

«Οι νέες ανακοινώσεις επιβεβαιώνουν και σε τοπικό επίπεδο την ηγετική θέση της ΙΒΜ στην προώθηση και υλοποίηση λύσεων Cisco για την αποτελεσματική υποστήριξη των πελατών με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών, η οποία ανακοινώθηκε το 1999, συνδυάζει την υπεροχή της Cisco στην αγορά προϊόντων διαδικτύωσης για το Internet με την ασύγκριτη τεχνογνωσία της ΙΒΜ στον χώρο των υπηρεσιών και στόχο έχει την παροχή ολοκληρωμένων δικτυακών λύσεων που διέπονται από ασφάλεια και είναι ανοιχτών προδιαγραφών», σχολίασε ο κ. Γιάννης Τερζάκης, γενικός διευθυντής της ΙΒΜ Ελλάς Α.Ε.

Ο κ. Χρήστος Τριζόγλου, γενικός διευθυντής της Cisco Systems Ελλάς A.E., τόνισε: «Η πιστοποίηση αυτή της ΙΒΜ Ελλάς είναι ένα σαφές δείγμα της ηγετικής προσέγγισης της εταιρείας στην κάλυψη των αναγκών της αγοράς και στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών. Αποτελεί δε, ένα ακόμη βήμα προς την ενεργοποίηση μίας ουσιαστικότερης, συνάδουσας και μακρόχρονης συνεργασίας, τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο. Οι σημαντικές επενδύσεις των δύο εταιρειών στην από κοινού ανάπτυξη και ολοκλήρωση Διαδικτυακών Λύσεων, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο τους προσωπικό και τη δημιουργία των Cisco SolutioCompetence Centres, εγγυώνται την παροχή δικτυακών λύσεων «end-to-end» σχεδιασμένες να παρέχουν μεγάλες και ασφαλείς επενδυτικές αποδόσεις (ROI), εύκολα και γρήγορα».

Ειδικότερα, το νέο IBM/Cisco SolutioCompetence Center θα βοηθήσει στη γρήγορη και ασφαλή υλοποίηση λύσεων Cisco, αφού το δικτυακό περιβάλλον θα προετοιμάζεται από την ΙΒΜ στο Competence Center πριν από τη μεταφορά του στο τελικό περιβάλλον του πελάτη, θα παρέχει σε εταιρείες τη δυνατότητα δοκιμής (σε εργαστηριακό περιβάλλον) των δικτυακών λύσεων πριν από την υλοποίησή τους στο τελικό περιβάλλον παραγωγής. Τέλος, σε περίπτωση προβλημάτων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής λειτουργίας θα δίνει τη δυνατότητα για τη δοκιμή πιθανών εναλλακτικών λύσεων, ώστε να επιλέγεται με ασφάλεια η σωστή λύση για τον πελάτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή