ATZENTA

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΟΥΜΠΑΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Β΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 12.00, στα γραφεία της, Λ. Κηφισίας 100 και Μαραθωνοδρόμου 83, στο Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης την τροποποίηση του άρθρου 21 παρ. 1 του Καταστατικού και την έγκριση – προέγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

ΙΝΤΕRΙΝVΕSΤ ΔΕΑΕΕΧ

Β΄ Επαναληπτική Γενική Συvέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 15.00, στα γραφεία της έδρας της, στηv Αθήvα, oδός Βουκουρεστίου 28, (5ος όροφος), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Δεύτερη Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 17.00, στα γραφεία της εταιρείας, στον Δήμο Νέου Ηρακλείου Αττικής, επί της συμβολής των οδών Αγίας Λαύρας 2 και Σαρανταπόρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης μεταξύ άλλων την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων, την ανάκληση της από 31-7-2002 απόφασης της Β΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 31-7-2002 για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό 9.664.200 ευρώ, με την έκδοση 16.107.000 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας ποσού 0,60 ευρώ εκάστη και την έγκριση από τη Γενική Συνέλευση της εκλογής των προσωρινών συμβούλων, οι οποίοι εξελέγησαν σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 13.00, στα γραφεία της ΕΤΒΑΒΑΝΚ Α.Ε., Λεωφ. Συγγρού 87, 117 45 Αθήνα (6ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης την έκδοση κοινού (χωρίς εξασφαλίσεις) ομολογιακού δανείου και την τροποποίηση των άρθρων 7, 30, 34 και συναφών διατάξεων του Καταστατικού της εταιρείας.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 14.00, στο υποκατάστημά της, στον Αγιο Στέφανο Αττικής (23ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκδοση κοινού ομολογιακού δανείου και παροχή εξουσιοδότησης σε μέλος ή μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του δανείου αυτού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή