Περισσότερο εύχρηστη η ανανεωμένη έκδοση του ιστότοπου του «2004»

Περισσότερο εύχρηστη η ανανεωμένη έκδοση του ιστότοπου του «2004»

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανανεωμένος είναι, πλέον, ο επίσημος ιστότοπος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» (www.athens2004.com).

Παράλληλα, η ανανεωμένη έκδοση του ιστότοπου της «Αθήνα 2004» είναι περισσότερο εύχρηστη, καθώς άλλαξε ο τρόπος ταξινόμησης των πληροφοριών, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα και άνεση στον τρόπο «πλοήγησης». Αυτό έγινε εφικτό με την εμφάνιση συνοπτικών πληροφοριών στην αρχική σελίδα (index page) της κάθε ενότητας, τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο που ουσιαστικά «διαφημίζουν» τις εσωτερικές υποενότητες. Ετσι η εύρεση των βασικών πληροφοριών βρίσκεται «δύο κλικ μακριά» από τη στιγμή που ο χρήστης επισκέπτεται την αρχική σελίδα του ιστότοπου.

Αλλα αξιοσημείωτα στοιχεία, σχετικά με τη δομή και το περιεχόμενο του επίσημου ιστότοπου της «Αθήνα 2004», είναι ότι κάθε πληροφορία εμφανίζεται σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά), η ύλη του ανανεώνεται συνεχώς, περιλαμβάνει έναν ένθετο «μικρό-ιστότοπο» εκπαιδευτικού περιεχομένου, καθώς και έναν χρήσιμο οδηγό της Αθήνας με πληροφορίες που καλύπτουν κάθε επισκέπτη της πόλης.

Επιπλέον, η εικόνα των index pages εμπλουτίζεται με ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αξιομνημόνευτα στοιχεία που αφορούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004», όπως τις «Ολυμπιακές πρωτιές» (Olympic Firsts) και τα «Ενδιαφέροντα Στοιχεία» (Interesting Facts), με τυχαία επιλογή περιεχομένου σε κάθε ανανέωση των σελίδων. Τα παραπάνω, σκοπό έχουν να πληροφορήσουν τόσο το διεθνές όσο και το ελληνικό κοινό με επίσημα στοιχεία για τις καινοτομίες και τα επιτεύγματα που συμπεριλαμβάνει η οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αντίστοιχα, το πεδίο με τίτλο «Σημαντικές Ημερομηνίες» πληροφορεί για τα σημαντικά επερχόμενα γεγονότα που πρόκειται να γίνουν ώς τους Αγώνες.

Από πλευράς νέων εφαρμογών, ο επισκέπτης τώρα μπορεί να δει αναλυτικότερα και γρηγορότερα από ποτέ το Πρόγραμμα των Αγώνων, το οποίο συμπεριλαμβάνει τις ημερομηνίες διεξαγωγής όλων των αθλημάτων καθώς και την τοποθεσία των Αθλητικών Εγκαταστάσεων όπου θα λάβουν χώρα τα αθλήματα. Οι ενότητες που αναφέρονται στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες έχουν εμπλουτιστεί με λίστες των χωρών οι οποίες θα συμμετάσχουν, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη δημογραφική και αθλητική εικόνα καθώς και στοιχεία επικοινωνίας με τις Ολυμπιακές και Παραολυμπιακές Επιτροπές τους.

Ταυτόχρονα, με την καινούργια του δομή, ο επίσημος ιστότοπος της «Αθήνα 2004» παρέχει πλήρη και άμεση κάλυψη για όλες τις Αθλητικές Διοργανώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο επόμενο και ώς τους Αγώνες διάστημα. Οι επισκέπτες του ιστότοπου, έχουν, ακόμη, τη δυνατότητα να κατεβάζουν στον υπολογιστή τους εφαρμογές προφύλαξης οθόνης (screensavers), εικόνες φόντου (wallpapers) και να στέλνουν ηλεκτρονικά τις ευχές τους με e-cards.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή