Απορροφά η ΔΙΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες τη θυγατρική «Γιαννέτας»

Απορροφά η ΔΙΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες τη θυγατρική «Γιαννέτας»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για συγκέντρωση του ομίλου, η διοίκηση της εταιρείας Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας για συγχώνευση δι’ απορροφήσεως της θυγατρικής της «Γιαννέτας».

Ακολουθούν οι επίσης θυγατρικές της εισηγμένης εταιρείας ιχθυοκαλλιεργειών ξεκινώντας από τις «Μαλιακός» και «Frutti Di Mare», καθώς στόχος της διοίκησης είναι η σταδιακή απορρόφηση όλων των θυγατρικών μονάδων του ομίλου.

Οι διαδικασίες που αφορούν τη συγχώνευση της «Γιαννέτας», την οποία ελέγχει πλήρως, ξεκίνησαν στις 30 Δεκεμβρίου του 2003, ενώ ορίστηκε ως ισολογισμός μετασχηματισμού εκείνος της 31/12/2003.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για την εικόνα που θα παρουσιάσουν τα οικονομικά μεγέθη της μητρικής Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες, αναμένεται ότι ο τζίρος θα εμφανίσει αύξηση της τάξης του 18-20%, ενώ τα κέρδη θα διαμορφωθούν σε επίπεδα κατά 10% υψηλότερα σε σχέση με το 2002.

Υπενθυμίζεται ότι στο εννεάμηνο οι πωλήσεις της ανήλθαν στα 7,4 εκατ. ευρώ (+30,7%), τα κέρδη προ φόρων στις 760.000 ευρώ (+26,4%), ενώ οι υποχρεώσεις υποχώρησαν στα 15,705 εκατ. ευρώ (-3,6%).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή