Ολυμπιακή ανανέωση στο Athens Business Club

Ολυμπιακή ανανέωση στο Athens Business Club

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δικτυακή πύλη www.athensbusiness- club.gr που ανήκει στο ομώνυμο επιχειρηματικό Club, επανασχεδίασε και ανανέωσε η εταιρεία POSTSCRIPTUM εν όψει της Ελληνικής Ολυμπιάδας.

Πρόκειται για μια δυναμική πύλη που λειτουργεί ως σημείο επιχειρηματικής επικοινωνίας και συνεύρεσης καθώς οι επιχειρηματίες – μέλη του Club αποκτούν ένα κωδικό με τον οποίο μπορούν να αναζητήσουν με απόλυτη εμπιστευτικότητα επαγγελματικούς συνεργάτες, επενδυτικές ευκαιρίες και κρίσιμες πληροφορίες για τους τομείς που τους ενδιαφέρουν. Στις βασικές σελίδες του, ο κόμβος διαθέτει πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Athens Business Club, ενώ στο «παρασκήνιο» γίνεται η υποστηρικτική διεργασία για την συνεργασία των μελών.

Δίκτυο επιχειρηματιών

Η χρησιμότητα του κόμβου αναμένεται να αναδειχθεί το επόμενο διάστημα και εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ένα γεγονός που εκτιμάται ότι θα αναθερμάνει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για την Ελλάδα και θα αποτελέσει την ευκαιρία για πολλές σημαντικές συναντήσεις και συμφωνίες. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του Athens Business Club, ενός φορέα που δημιούργησε το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (μέσω του Ελληνικού Κέντρου Επενδύσεων) σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή «Αθήνα 2004».

Κατά τη διάρκεια τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων, το δίκτυο των διεθνών επιχειρηματιών που θα έχει δημιουργηθεί θα έχει την ευκαιρία προσωπικών συναντήσεων, στο κτίριο του Σαρόγλειου Μεγάρου (Β. Σοφίας) που ετοιμάζεται για όλες τις ανάγκες του Club την περίοδο εκείνη.

Η εταιρεία POSTSCRIPTUM εξειδικεύεται στην παραγωγή ψηφιακών και έντυπων εκδόσεων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών παρέχοντας υπηρεσίες σε όλα τα στάδια, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την παραγωγή του τελικού προϊόντος με έμφαση πάντα στις επικοινωνιακές ανάγκες κάθε εγχειρήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή