ATZENTA

2' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 11.00 στην Αθήνα στα επί της λεωφ. Μεσογείων 85 γραφεία της εταιρείας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Διεύρυνση του εταιρικού σκοπού και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 2 του Καταστατικού. 2. Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ & ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 10.00, στην έδρα της, επί των οδών Αγίου Νεκταρίου και Μπενάκη, στη Μεταμόρφωση του δήμου Χαλανδρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση εκλογής προσωρινού μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας, σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 2. Εκλογή νέου Δ.Σ. της εταιρείας. 3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 10.00, στην έδρα της, επί των οδών Αγίου Νεκταρίου και Μπενάκη, στη Μεταμόρφωση του δήμου Χαλανδρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση εκλογής προσωρινού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΠΕΜΠΤΗ 15 IANOYAPIOY

HELLAS CΑΑ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 11.00, στο ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ, στην Κηφισιά Αττικής, οδός Δεληγιάννη 66, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας. Τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού. 2. Μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές. Τροποποίηση των άρθρων 6 και 7 του Καταστατικού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΑνουαΡΙΟΥ

ΙΡΙRΟΤΙΚΙ SOFTWARE & PUBLICATIONS Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 15.00, στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ, αίθουσα SILK ROOM, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Τ.Κ. 104 47, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση άρθρων του καταστατικού, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων (6) περί είδους μετοχών και αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου, (9) περί αρμοδιοτήτων της Γενικής Συνέλευσης, (15) περί εξαιρετικής απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης και (20) περί εξουσίας και αρμοδιότητας του Διοικητικού Συμβουλίου, του καταστατικού της εταιρείας σχετικά με την έκδοση ομολογιακών δανείων και την προσαρμογή τους στις διατάξεις του Ν. 3156/2003. 2. Εκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές της εταιρείας και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο προς καθορισμό των ειδικότερων όρων του ως άνω ομολογιακού δανείου. 3. Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, αναφορικά με το ανωτέρω ομολογιακό δάνειο μετατρέψιμο σε μετοχές της εταιρείας. 4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΤΡΙΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΦΟΙ ΜΙΧ.

ΤΡΑΥΛΟΥ ΑΒΕΤΤΕ

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, στις 12.30, στα γραφεία της εταιρείας, στο Μοσχάτο Αττικής, οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης 11, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Διάφορα άλλα θέματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑνΟΥΑΡΙΟΥ

F.G. EUROPE Α.Ε.

Εκτακτη Γ. Σ. των μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρείας, στις 14.00 και 15.00 αντίστοιχα, στην έδρα της εταιρείας επί της Λ. Βουλιαγμένης 128 στη Γλυφάδα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Κατάργηση προνομίων των προνομιούχων ονομαστικών άνευ ψήφου μετοχών της εταιρείας, μετατροπή τους σε κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας. 2. Εκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε κοινές ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου μετοχές, με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων της εταιρείας. 3. Παροχή εξουσιοδότησης στο Δ. Σ. της εταιρείας όπως ορίσει τους ακριβείς όρους έκδοσης του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται για την έκδοση και αποφασίσει για τη διάθεση των τυχόν αδιάθετων ομολογιών. 4. Χορήγηση στο Δ. Σ. της εξουσίας να αποφασίζει εντός πέντε ετών από τη λήψη της απόφασης της Γ.Σ. την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ή/και την έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές μέχρι το ποσό του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. 5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή