Συνεργασία «Δυναμική Ζωή» με Bonsport GMBH για επέκταση του δικτύου της στην K. Ευρώπη

Συνεργασία «Δυναμική Ζωή» με Bonsport GMBH για επέκταση του δικτύου της στην K. Ευρώπη

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία Bonsport GMBH ανακοίνωσε η «Δυναμική Ζωή», προκειμένου να επεκτείνει το δίκτυό της σε γερμανική, αυστριακή και ελβετική αγορά, περιοχές οι οποίες χαρακτηρίζονται βασικοί πυλώνες για τη στρατηγική επέκταση της εταιρείας κατά τη διάρκεια του 2004.

Ειδικότερα, η θυγατρική εταιρεία της «Δυναμική Ζωή», «The Being Best Global Alliance Ltd», με έδρα το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, και η θυγατρική της Bonsport GmbH, η CS Club Support GmbH, υπέγραψαν συμφωνία με αρχική διάρκεια 10 ετών. Με αυτόν τον τρόπο, η CS Club Support GmbH αναλαμβάνει την παρακολούθηση και επιλογή των γυμναστηρίων που θα αποτελέσουν τα μέλη του διεθνούς δικτύου της The Being Best Global Alliance σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.

Η The Being Best Global Alliance έχει αποκλειστικό σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου Being Best παγκοσμίως και η εν λόγω συμφωνία σηματοδοτεί την έναρξη της δημιουργίας του δικτύου. Η αποστολή της The Being Best Global Alliance είναι η σύνδεση των παγκοσμίως κορυφαίων γυμναστηρίων και προμηθευτών υπηρεσιών «ελεύθερου χρόνου» (leisure) σε μία ενιαία πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυμναστήριο του δικτύου να παρέχει στα μέλη του ολοκληρωμένες υπηρεσίες leisure και fitness, έτσι ώστε τα μέλη των γυμναστηρίων αυτών να απολαμβάνουν τη συνδρομή τους με άνεση και εξατομικευμένα οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν μέσα στο παγκόσμιο δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθει ότι οι αγορές των Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας έχουν συνολικό ετήσιο τζίρο 3 δισ. ευρώ σε πωλήσεις συνδρομών γυμναστικής και επιπλέον 3 δισ. ευρώ σε ετήσιες πωλήσεις λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών μέσα στα γυμναστήρια, ενώ απασχολούν 180.000 εργαζόμενους. Στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή λειτουργούν 6.600 γυμναστήρια και το Being Best αναμένεται να εντάξει στο δίκτυό του το 10% αυτών, δηλαδή 660 clubs, έχοντας τη δυνατότητα να αυξήσει τον τζίρο των επιλεγμένων γυμναστηρίων κατά 430 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην πλήρη ανάπτυξή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή