Νέα πακέτα υπηρεσιών DSL από την OTEnet

Νέα πακέτα υπηρεσιών DSL από την OTEnet

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέα πακέτα υπηρεσιών DSL, που απευθύνονται σε μη απαιτητικούς χρήστες, αλλά και φθηνότερες χρεώσεις στα υπόλοιπα πακέτα DSL ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της OTEnet. Με την εισαγωγή των δύο νέων πακέτων, που βασίζονται στο μοντέλο της «ογκοχρέωσης», με τις μειώσεις (μέχρι και 30%) σε όλα τα υφιστάμενα πακέτα OnDSL καθώς και με νέα πακέτα OnDSL Office, η θυγατρική του OTE επιχειρεί να προσφέρει μια πλήρη σειρά ADSL υπηρεσιών για τις ανάγκες κάθε χρήστη, ξεκινώντας από την τιμή των 9,95 ευρώ τον μήνα.

Τα δύο νέα πακέτα, τα ΟnDSL ECOnomy 1000 και OnDSL ECOnomy 3000, προσφέρονται στους χρήστες στην τιμή των 9,95 ευρώ και 19,95 ευρώ το μήνα, αντίστοιχα. Οι συνδέσεις αυτές περιλαμβάνουν συγκεκριμένο όγκο δεδομένων (download/upload) ανά μήνα χρήσης, που διαμορφώνεται στα 1.000 ΜΒ για το πρώτο πακέτο και στα 3.000 ΜΒ για το δεύτερο. Εφόσον ο συνδρομητής ξεπεράσει τον προσφερόμενο όγκο, τότε υπάρχει μία επιπλέον χρέωση 0,015 ευρώ ανά extra ΜΒ που θα χρησιμοποιηθεί (oγκοχρέωση), με ανώτατο όριο συνολικής χρέωσης τα 70 ευρώ για τη συνδρομή OnDSL ECOnomy 1000 και τα 50 ευρώ για την ΟnDSL ECOnomy 3000.

Αναπροσαρμόζει τιμές

Για τους χρήστες που απαιτούν απεριόριστο όγκο δεδομένων και όλες τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας των OnDSL πακέτων, η OTEnet αναπροσαρμόζει τις τιμές στις συνδέσεις OnDSL ΗΟΜΕ και OnDSL OFFICE. Ετσι τα πακέτα OnDSL HOME θα διατίθενται πλέον στην αγορά με μηνιαίο πάγιο στα 34,95 ευρώ για το OnDSL HOME 384, στα 55 ευρώ για το OnDSL HOME 512 και στα 110 ευρώ για το OnDSL HOME 1024.

Παράλληλα με τον ανασχεδιασμό των τιμολογίων της, η ΟΤΕnet προχώρησε και στην ενίσχυση της δικτυακής της υποδομής με σκοπό να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα σύνδεσης. Αυτή τη στιγμή η σύνδεση της OTEnet με το εξωτερικό γίνεται με κυκλώματα χωρητικότητας 620 Mbps (4 x 155 Mbps), ενώ η εταιρεία βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης περαιτέρω αναβάθμισης των διεθνών χωρητικοτήτων του δικτύου της σε 1.244 Mbps (2 x 622 Mbps).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή