AGENDA

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 IANOYAPIOY

VIVERE Α.Ε. Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των μετόχων της εταιρείας, στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, Πλατεία Παναγοπούλου, Αγρίνιο, με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης: Κατάργηση των διατάξεων περί αυξημένης απαρτίας και πλειοψηφίας για τη μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές. Τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της εταιρείας. Κωδικοποίηση Καταστατικού.

ΤΡΙΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΦΟΙ ΜΙΧ. ΤΡΑΥΛΟΥ ΑΒΕΤΤΕ Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρείας, στις 12.30, στα γραφεία της Εταιρείας, στο Μοσχάτο Αττικής, οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης 11, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Διάφορα άλλα θέματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 IANOYAPIOY

F.G. EUROPE Α.Ε. Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρείας, στις 14.00 και 15.00 αντίστοιχα, στην έδρα της εταιρείας επί της Λ. Βουλιαγμένης 128 στη Γλυφάδα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Κατάργηση προνομίων των Προνομιούχων Ονομαστικών άνευ ψήφου μετοχών της Εταιρείας, μετατροπή τους σε Κοινές Ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. 2. Εκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε κοινές ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου μετοχές, με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων της εταιρείας. 3. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας όπως ορίσει τους ακριβείς όρους έκδοσης του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται για την έκδοση και αποφασίσει για τη διάθεση των τυχόν αδιάθετων ομολογιών. 4. Χορήγηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της εξουσίας να αποφασίζει εντός πέντε ετών από τη λήψη της απόφασης της γ.σ. την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ή/και την έκδοση ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές μέχρι το ποσό του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. 5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΤΡΙΤΗ 27 IANOYAPIOY

MICROMEDIA ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ Α.Ε. Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρείας, στις 13.30, στα γραφεία της εταιρείας, στον Πειραιά, επί των οδών Φωκαίας-Αιγίνης και Μ. Ασίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση της Πράξης Απόσχισης του κλωστοϋφαντουργικού κλάδου της Εταιρείας και Αναδοχή αυτού από την Ανώνυμη Εταιρεία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΛΟΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 2. Ορισμός Εκπροσώπων της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής Πράξεως Απόσχισης/Εισφοράς Αναδοχής κλάδου και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης δήλωσης ή ανακοίνωσης που απαιτείται για τους σκοπούς αυτούς. 3. Επικύρωση αντικατάστασης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Προσαρμογή του καταστατικού στις διατάξεις του Ν. 3156/2003 με τροποποίηση της παρ.1 του άρθρου 6, της παρ. 3 του άρθρου 8, της παρ. 2 του άρθρου 10, της παρ. 1 του άρθρου 16 και του άρθρου 21 του καταστατικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή