Συνεργασία Θεμελιοδομής και Χανδρή

Συνεργασία Θεμελιοδομής και Χανδρή

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αγορά οικοπέδου της εταιρείας «Θεμελιοδομή» προχώρησε χθες η εταιρεία «Ξενοδοχεία Χανδρής A.E.» έναντι του ποσού των 8 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για οικόπεδο εμβαδού 4.200 τ.μ. επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 42 στη Θεσσαλονίκη, το οποίο είχε αγοράσει η «Θεμελιοδομή» το 2001. Το οικόπεδο βρισκεται στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, καθώς δημιουργούνται εμπορικά κέντρα, συγκροτήματα γραφείων, χώροι αναψυχής και διασκέδασης.

Το πιθανότερο ενδεχόμενο για την εκμετάλλευση του οικοπέδου από την πλευρά της «Χανδρής» είναι η ανάπτυξη ενός ακόμα ξενοδοχείου. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει το MetropolitaHotel στην Αθήνα, τα Corfu Handris και Dassia Handris στην Κέρκυρα και το Chios Xandris στη Χίο. H δυναμικότητα των τεσσάρων πλήρως ανακαινισμένων ξενοδοχείων της εταιρείας ανέρχεται σε 1.040 δωμάτια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο εταιρειών, η πώληση του εν λόγω οικοπέδου αποτελεί την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας. H «Θεμελιοδομή» διαθέτει χαρτοφυλάκιο ακινήτων 250.000 τ.μ. με σημαντικότερα ακίνητα τις πρώην καπναποθήκες ΣΕΚΕ στην Καβάλα, το ακίνητο Αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη, το οικόπεδο στη Λ. Αθηνών που θα στεγαστούν υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και έκταση στον Διόνυσο, που αναπτύσσει οικιστικό συγκρότημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή