Επέλεξαν τα SuperFast IX και X καλύτερα πλοία της B. Θάλασσας

Επέλεξαν τα SuperFast IX και X καλύτερα πλοία της B. Θάλασσας

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως τα καλύτερα πλοία της Βορείου Θάλασσας επελέγησαν τα SuperFast IX και SuperFast X, της εταιρείας SuperFast Ferries, μεταξύ 15 πλοίων 6 διαφορετικών εταιρειών που συμπεριλήφθησαν στην έρευνα του περιοδικού «Which Holiday?» που εκδίδεται από τον σύνδεσμο καταναλωτών της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Βρετανικός Σύνδεσμος Καταναλωτών (British Consumers Association) είναι ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη με πάνω από 700 χιλιάδες μέλη.

Τα δύο πλοία SuperFast IX και SuperFast X κατέλαβαν την πρώτη θέση στη συνολική κατηγορία μαζί με δυο πλοία της εταιρείας P&O Ferries και την πρώτη θέση στις επιμέρους κατηγορίες για καλύτερα μπαρ, κοινόχρηστους χώρους και καμπίνες.

Η έρευνα αφορά πλοία που εκτελούν δρομολόγια διαρκείας άνω των τεσσάρων ωρών μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και της ηπειρωτικής Ευρώπης και συγκεκριμένα τα δρομολόγια από τις νότιες και ανατολικές ακτές της Βρετανίας προς την Ισπανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Γερμανία.

Τα δύο πλοία της εταιρείας SuperFast Ferries αναχωρούν από τα λιμάνια Rosyth και Zeebrygge και συνδέουν απευθείας, για πρώτη φορά, τη Σκωτία με την ηπειρωτική Ευρώπη με καθημερινά δρομολόγια.

Η συγκεκριμένη γραμμή ξεκίνησε τον Μάιο του 2002 κατόπιν διαγωνισμού που προκήρυξε η κυβέρνηση της Σκωτίας και στην οποία η SuperFast Ferries επρώτευσε μεταξύ 42 εταιρειών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια του 2003, τα δύο πλοία SuperFast IX και SuperFast X μετέφεραν 185 χιλιάδες επιβάτες και πάνω από 30 χιλιάδες φορτηγά αυτοκίνητα στη συγκεκριμένη γραμμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή