H διεθνής έκθεση «Expro 2004» από 22 έως 26 Ιανουαρίου στο ΕΚΕΠ

H διεθνής έκθεση «Expro 2004» από 22 έως 26 Ιανουαρίου στο ΕΚΕΠ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις 22 έως τις 26 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ η διεθνής έκθεση επαγγελματικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού EXPRO 2004.

Στο πλαίσιο λειτουργίας της έκθεσης θα διοργανωθεί από τη λέσχη αρχιμαγείρων το δεύτερο φεστιβάλ μαγειρικής τέχνης σε ειδικούς χώρους του εκθεσιακού κέντρου. Πρόκειται, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, για μία υψηλού επιπέδου συνάντηση γαστρονομίας με περίπου 350 συμμετοχές μαθητών σχολών μαγειρικής και επαγγελματιών του χώρου. Επίσης, στο περιθώριο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως επιμορφωτικά σεμινάρια, βραβεύσεις ξενοδοχειακών ενώσεων της χώρας κ.ά.

Η EXPRO A.E. είναι ένας πολυμετοχικός φορέας εκθεσιακών εκδηλώσεων που ιδρύθηκε το 1993 από 36 επιχειρηματίες του κλάδου παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Σήμερα, οι μέτοχοι είναι 40. Διοικείται από 7μελές συμβούλιο με πρόεδρο τον κ. K. Τσιγαρίδα και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. K. Αυγεράκη. Επίσης, κάθε χρόνο διοργανώνει άλλη μία διεθνή έκθεση, την EXPRO CLEAN, επαγγελματικού καθαρισμού-απολύμανσης-υγιεινής και εξυγίανσης περιβάλλοντος. Από τη νέα χρονιά η EXPRO A.E. προετοιμάζει τη διοργάνωση και δύο νέων σημαντικών για την ελληνική οικονομία και αγορά διεθνών εκθέσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή