IKEA Σπάτων: εγκαίνια 22 Απριλίου

IKEA Σπάτων: εγκαίνια 22 Απριλίου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 22 Απριλίου εγκαινιάζει τη λειτουργία του το νέο κατάστημα IKEA στην περιοχή του αεροδρομίου, το οποίο θα καταλαμβάνει έκταση 25.000 τ.μ. με προβλεπόμενο τζίρο για το πρώτο έτος λειτουργίας του τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΟ IKEA Σπάτων, που ελέγχεται πλήρως από την εταιρεία House Market, θυγατρική κατά 100% του Ομίλου Φουρλή, αποτελεί επένδυση 25 εκατομμυρίων ευρώ και χρηματοδοτήθηκε με ίδια κεφάλαια του ομίλου και τραπεζικό δανεισμό.

Η έκταση στην οποία βρίσκεται το κατάστημα είναι ιδιοκτησίας του Αεροδρομίου και έχει ενοικιαστεί από την εταιρεία για 23 χρόνια.

Σημειώνεται ότι τον προσεχή Μάιο, αναμένεται να λειτουργήσει ένα νέο κατάστημα της «Κωτσόβολος» (5.000 τ.μ.) δίπλα στο ΙΚΕΑ.

Στα σχέδια του Ομίλου Φουρλή είναι η δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος IKEA στην Αττική, μετά το 2005, καθώς και η δημιουργία τριών νέων, πιθανόν στην Κρήτη, στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη ή στη Θεσσαλία. Στόχος είναι τα συγκεκριμένα καταστήματα να στεγασθούν σε ιδιόκτητους χώρους.

Επίσης, σχεδιάζεται η ίδρυση ενός ακόμη στην Κύπρο, καθώς και στα Βαλκάνια.

Οπως επισημάνθηκε από τον πρόεδρο του Ομίλου Φουρλή κ. Βασίλη Φουρλή, δίδεται έμφαση στις συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, όπως τα ΙΚΕΑ και Ιntersport, τα οποία θέλει να αναπτύξει στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή