Commercial Value: +9% η παραγωγή

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με άνοδο 9% έκλεισε κατά το 2003 η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων της Commercial Value, διαμορφώνοντας τον όγκο της παραγωγής στα 122 εκατ. ευρώ, ενώ κερδοφόρο αναμένεται και το τελικό αποτέλεσμα της εταιρείας. Ανοδικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία, κινήθηκε το σύνολο των κλάδων των γενικών ασφαλειών, ενώ αντίθετα ο κλάδος ζωής σημείωσε υποχώρηση κατά 5%.

Από τους γενικούς κλάδους, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε ο κλάδος ασφάλισης τεχνικών έργων, η παραγωγή του οποίου αυξήθηκε κατά 65%, ενώ ακολουθούν ο κλάδος ασφάλισης μεταφορών και σκαφών, γενικής αστικής ευθύνης (αύξηση 22%), ασφάλισης περιουσίας (αύξηση 16%) και αυτοκινήτου (αύξηση 9%).

Μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των εταιρειών NordsterColonia, Commercial Value AEAZ, Gota International και United, που οδήγησαν στη δημιουργία της Commercial Value, στους στόχους για το 2004, όπως προσδιορίστηκαν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. I. Παυλίδη, είναι η ενίσχυση της κερδοφορίας και η περαιτέρω επέκταση του δικτύου πωλήσεων με εξειδικευμένους συνεργάτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή