Στρατηγική συμμαχία Δυναμική Ζωή και Image Group

Στρατηγική συμμαχία Δυναμική Ζωή και Image Group

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στρατηγική συμμαχία με τον ισπανικό όμιλο εταιρειών, Image Group, που προμηθεύει προϊόντα και υπηρεσίες fitness, υπέγραψε η Δυναμική Ζωή, με στόχο τη συνεργασία των δύο εταιρειών στην αγορά του fitness στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Η θυγατρική εταιρεία της Δυναμική Ζωή, The Being Best Global Alliance Ltd (BBGA), με έδρα το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, και η θυγατρική του Image Group, Thebodyweb S.L., υπέγραψαν συμφωνία με αρχική διάρκεια 10 ετών. Ειδικότερα, η Thebodyweb αναλαμβάνει την παρακολούθηση και την επιλογή των γυμναστηρίων που θα αποτελέσουν τα μέλη του διεθνούς δικτύου της BBGA στην Ισπανία και την Πορτογαλία, ενώ από την πλευρά της, η BBGA έχει αποκλειστικό σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου Being ΒestΤ παγκοσμίως μέσα από τη σύνδεση των παγκοσμίως κορυφαίων γυμναστηρίων και προμηθευτών υπηρεσιών «ελεύθερου χρόνου» (leisure) σε μία ενιαία πλατφόρμα. Η πλατφόρμα αυτή δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυμναστήριο του δικτύου να παρέχει στα μέλη του ολοκληρωμένες υπηρεσίες leisure και fitness, έτσι ώστε τα μέλη των γυμναστηρίων αυτών να απολαμβάνουν τη συνδρομή τους με άνεση, απρόσκοπτα και εξατομικευμένα οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμούν μέσα στο παγκόσμιο δίκτυο.

Σημειωτέον, τέλος, ότι το Being ΒestΤ αναμένεται να εντάξει στο δίκτυο του το 10% των 5.000 γυμναστηρίων περίπου που δραστηριοποιούνται στις αγορές της Ισπανίας και Πορτογαλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή