Την ανάπτυξη 2 σημαντικών έργων ανέλαβε η Exodus

Την ανάπτυξη 2 σημαντικών έργων ανέλαβε η Exodus

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάπτυξη δύο σημαντικών έργων τα οποία περιλαμβάνουν την κατασκευή του δικτυακού τόπου του ΟΣΕ (www.ose.gr) και τον ανασχεδιασμό του υπάρχοντος site της ΔΕΗ (www.dei.gr) ανέλαβε η εταιρεία Exodus. Για την ανάπτυξη των δύο αυτών έργων η Exodus χρησιμοποίησε την πλατφόρμα e.Centric, η οποία μεταξύ άλλων παρέχει στον οργανισμό τη δυνατότητα να επεκτείνει το site, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, με την προσθήκη καινούργιων ιστοσελίδων, ανάλογα πάντα με τις εκάστοτε ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση του έργου, η νέα ιστοσελίδα του ΟΣΕ δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ενημερώνεται άμεσα και συνδυαστικά για τον προορισμό που επιθυμεί, ενώ ταυτόχρονα, τα δεδομένα παρουσιάζονται με τρόπο απλό και κατανοητό. Βασικός στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα site πιο ελκυστικό, εύχρηστο, με σημαντικές αλλαγές στο εικαστικό του μέρος, αλλά και στον τρόπο πλοήγησης.

Ο ανασχεδιασμός του Internet site της ΔΕΗ γίνεται με στόχο τη δημιουργία μιας και μοναδικής πύλης, που θα λειτουργεί ως κεντρικό σημείο ενημέρωσης των επισκεπτών. Η πύλη αυτή θα παρέχει πληροφοριακό υλικό που θα αφορά τον ίδιο τον οργανισμό, τις δραστηριότητές του, ισχύουσες νομοθεσίες, νέα για τους επενδυτές, ενώ όλες οι πληροφορίες και γενικότερα το περιεχόμενο του site θα μπορούν να προστεθούν στην ιστοσελίδα άνετα, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς ειδικές γνώσεις.

Η Exodus, μέλος του ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, προσφέρει «λύσεις» ηλεκτρονικού επιχειρείν, όπως: διαδικτυακές εφαρμογές (Web Applications), συστήματα επικοινωνίας και πληροφόρησης για το εσωτερικό του οργανισμού (Intranets) ή για το δίκτυο συνεργατών (Extranets), συστήματα εκπαίδευσης μέσω υπολογιστή (e.Learn), συστήματα ανάλυσης και αξιοποίησης πληροφοριών (Business Intel-ligence), συστήματα υποστήριξης εισπράξεων (e.Collect), Διαχείρισης Εσωτερικών Διαδικασιών (Business Process Management) και εταιρικές ή θεματικές παρουσιάσεις σε CD ROMS – Ιnfopoints.

Το πελατολόγιο της Exodus περιλαμβάνει δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, όπως: Ομιλος Τράπεζας Πειραιώς, Ομιλος Boutari, Telestet, Εμπορική Τράπεζα, υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας, Γενική Γραμματεία Ολυμπιακών Αγώνων κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή