Citibank: φθηνότερα δάνεια με αποπληρωμή σε ένα έτος

Citibank: φθηνότερα δάνεια με αποπληρωμή σε ένα έτος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μειωμένο επιτόκιο στα προσωπικά δάνεια με περίοδο αποπληρωμής έως 12 μήνες προσφέρει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου η Citibank. Το νέο επιτόκιο που ανακοίνωσε χθες η τράπεζα είναι μειωμένο κατά δύο μονάδες και διαμορφώνεται στο 7,50% από 9,50%, ενώ αντίθετα στα ίδια επίπεδα παραμένουν τα επιτόκια των προσωπικών δανείων με μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής.

Ετσι, το επιτόκιο για προσωπικά δάνεια με διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως και 48 μήνες παραμένει στο 11,50%, ενώ το επιτόκιο των δανείων με διάρκεια αποπληρωμής από 48 έως 60 μήνες διαμορφώνεται στο 12,50%. Αμετάβλητο επίσης παραμένει το επιτόκιο προσωπικών δανείων αναχρηματοδότησης δανειακών υποχρεώσεων (μεταφοράς υπολοίπου), το ύψος του οποίου διαμορφώνεται στο 8,90% για ποσά από 3.000 έως 25.000 ευρώ.

Κλιμακωτά

Σημειώνεται ότι η Citibank είχε πρόσφατα καθιερώσει την κλιμάκωση της επιβάρυνσης για τα προσωπικά δάνεια, αυξάνοντας το όριο δανεισμού στα 25.000 ευρώ, από 10.000 ευρώ και την περίοδο αποπληρωμής στους 60 μήνες, από 48. Με βάση αυτήν τη διάκριση, που ήταν αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της καταναλωτικής πίστης, καθιέρωσε την τιμολόγηση με βάση τις τρεις κλίμακες επιτοκίου και ανάλογα με τη διάρκεια αποπληρωμής το επιτόκιο διαμορφώνεται σε 7,50% (έως το τέλος Φεβρουαρίου), 11,50% και 12,50% για εξόφληση σε 12, 48 ή 60 μήνες αντιστοίχως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή