Αύξηση παραγωγής 10% η Ασπίς Πρόνοια Ζημιών

Αύξηση παραγωγής 10% η Ασπίς Πρόνοια Ζημιών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξημένη κατά 10% σε σχέση με το προηγούμενο έτος έκλεισε η παραγωγή ασφαλίστρων της Ασπίς Πρόνοια Ζημιών κατά το 2003, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης της εταιρείας, η προηγούμενη οικονομική χρήση θα είναι κερδοφόρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία, η παραγωγή κατά το 2003 ανήλθε στα 61,2 εκατ. ευρώ έναντι 55,8 εκατ. ευρώ πέρυσι και η μεγαλύτερη αύξηση σημειώθηκε στους κλάδους περιουσίας, η παραγωγή των οποίων έφτασε τα 10,8 εκατ. ευρώ, ενώ ακολουθούν ο κλάδος γενικής αστικής ευθύνης, με παραγωγή 2,8 εκατ. ευρώ, και οι τεχνικοί κλάδοι με παραγωγή ασφαλίστρων 2,3 εκατ. ευρώ.

Σημαντικό ποσοστό στο συνολικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, που φθάνει το 48%, έχει ο κλάδος της αστικής ευθύνης αυτοκινήτων, αλλά όπως σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Θ. Χριστιανός, η αύξηση των οικονομικών μεγεθών δεν στηρίχθηκε στη μαζική παραγωγή του κλάδου του αυτοκινήτου αλλά σε ποιοτικές πωλήσεις σε όλους τους κλάδους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή