Forthnet: μείωση τιμολογίων

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μειωμένα τιμολόγια έως και 41,26% σε σχέση με τις υφιστάμενες τιμές προτίθεται να εφαρμόσει η Forthnet από την 1η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας που έγινε χθες, με τα νέα τιμολόγια επιδοτούνται συνδρομές νέας διάρκειας, καθώς και οι ανανεώσεις αυτών. Συγκεκριμένα, η νέα τιμή των συνδρομών ΡSΤανέρχεται στα 13,50 ευρώ έναντι της παλαιάς των 14,96 ευρώ, μείωση δηλαδή της τάξης του 9,76%. Επίσης, η σύνδεση ISD64 τιμολογείται πλέον στα 16 ευρώ, χαμηλότερη κατά 37,6% έναντι της προηγούμενης των 25,42 ευρώ, ενώ και η ISD128 μειώνεται κατά 41,26% στα 20,50 ευρώ, έναντι της παλαιάς τιμής των 34,9 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε ένα σύνολο πρωτοποριακών υπηρεσιών ADSL, με νέα συνδρομητικά πακέτα και μειωμένες τιμές, με στόχο να δώσει σε όλους τους χρήστες το κίνητρο να γνωρίσουν το Διαδίκτυο μέσα από τις ευρυζωνικές συνδέσεις της. Μεταξύ άλλων, στις παρεχόμενες υπηρεσίες ADSL περιλαμβάνονται: FORTHnet ADSL TIME, με χρονοχρέωση της διακίνησης δεδομένων, και ADSL με συνολικό μηνιαίο κόστος μικρότερο των 50 ευρώ, σειρά FORTHnet ADSL Volume 1GB, 2GB, 3GB.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή