H Coca Cola 3E εξαγόρασε την κροατική Gotalka

H Coca Cola 3E εξαγόρασε την κροατική Gotalka

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Coca Cola 3E ανακοίνωσε χθες ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της κροατικής εταιρείας μεταλλικού νερού Gotalka d.o.o.. H εξαγορασθείσα εταιρεία διαθέτει σημαντικές εγκαταστάσεις παραγωγής στο Budinina καθώς και το εμπορικό σήμα μεταλλικού νερού Bistra. H κίνηση αυτή όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της εντάσσεται στη στρατηγική επέκτασης της Coca Cola Τρία Εψιλον και της The Coca Cola Company στον κλάδο εμφιαλωμένου νερού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola 3E Δώρος Κωνσταντίνου δήλωσε μετά την εξαγορά τα εξής: «Το μεταλλικό νερό Bistra έχει σημαντικές προοπτικές και θα συμβάλλει στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας στον κλάδο νερού στην Κροατία.

Η απόκτηση της Gotalka είναι μία μικρή σε μέγεθος εξαγορά η οποία δεν αναμένεται να επηρεάσει ουσιαστικά τα οικονομικά αποτελέσματά μας. H εξαγορά έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής της Coca Cola Τρία Εψιλον, να διευρύνει την γκάμα των μη αλκοολούχων ποτών που προσφέρει στους καταναλωτές της».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή