Περικοπές, πίτες και χορηγίες στον OTE

Περικοπές, πίτες και χορηγίες στον OTE

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα Σάλωνα, ως γνωστόν, σφάζουν αρνιά. Στην κυβέρνηση καρατομούν Πάχτα και βουλευτές και είναι έτοιμοι να επικηρύξουν και… τους «ανεξέλεγκτους» δημοσκόπους. Αλλού όμως το κλίμα των ημερών δεν διαταράσσει συνήθειες, παραδόσεις και συναλλαγές. Για παράδειγμα στον OTE, την περασμένη Πέμπτη, έκοψαν την πατροπαράδοτη πίτα, εν μέσω χλιδάτης εκδήλωσης, που διοργανώθηκε με τη συνδρομή «εξελιγμένων» επικοινωνιολόγων. Της κοπής της πίτας ωστόσο είχαν προηγηθεί κόψιμο των υπερωριών, αναγγελία περιστολής του κόστους, αλλά και μείωση του προσωπικού κατά 4.000 άτομα. H εκδήλωση αυτή κινήθηκε στα όρια, σύμφωνα με τα όσα μάς μετέδωσαν φίλοι από τον OTE, καθώς η σάτιρα του διακεκριμένου χιουμορίστα Γ. Μητσικώστα, που είχε κληθεί από τους συντελεστές διοργάνωσης, θεωρήθηκε απαξιωτική για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Ελ. Αντωνακόπουλο και ισοπεδωτική για τα πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας. Αυτή, βέβαια είναι μια άποψη, γιατί το ενδιαφέρον έγκειται στο πώς ο OTE που βρίσκεται σε φάση περικοπών αποφάσισε να δαπανήσει ένα ακόμα αξιοσέβαστο ποσό… υπέρ εθίμων. Μάθαμε ότι η σχετική δαπάνη ίσως υπερβεί τα 92.000 ευρώ. Να υπενθυμίσουμε ότι είχαν προηγηθεί πολλά, μεταξύ των οποίων και χορηγίες της Cosmote σε αοιδούς και μάλιστα συνοδευόμενες από «μαϊμού» τιμολόγια… σκηνοθεσίας. Και οι χορηγίες καλά κρατούν. Λέγεται πως ο όμιλος OTE, διά της Cosmote, έγινε και χορηγός της ΠΑΕ Αρης με κόστος που φημολογείται ότι θα φθάσει το 1,3 εκατ. ευρώ. Αν δε, είναι αληθή όσα λέγεται ότι διαδραματίσθηκαν στο παρασκήνιο περί της χορηγίας αυτής, τότε κάποιοι Βορειοελλαδίτες υπουργοί… αγόρασαν ψήφους διά της Cosmote.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι την ίδια ώρα που ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επεδίωκε να «βοηθήσει» τους Αρειανούς, ακόμα και μέσω μιας υποσχετικής για ρύθμιση των χρεών, ο έτερος Βορειοελλαδίτης κ. Ιωάννης Μαγκριώτης κατόρθωσε να κλείσει τη χορηγία υπέρ της προβληματικής ΠΑΕ…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή