AGENDA

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TPITH 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

VΙVΕRΕ Α.Ε.

Β΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρείας, στις 11.00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, Πλατεία Παναγοπούλου – Αγρίνιο, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Κατάργηση των διατάξεων περί αυξημένης απαρτίας και πλειοψηφίας για τη μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές. Τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της εταιρείας. Κωδικοποίηση Καταστατικού.

ΕΝΕΡΓΟΣ HOLDING ΑΕΜΕΤ

Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρείας, στις 09.00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, οδός Σολωμού 24, στον Αλιμο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση του κοινού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της πράξης συγχώνευσης των εταιρειών ΕΝΕΡΓΟΣ HOLDING ΑΕΜΕΕΤ και SITHONIA BEACH PORTO CARRAS Α.Ε., με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, μετά των επ’ αυτών εκθέσεων Δ.Σ. και ελεγκτών, καθώς και έγκριση του προσωρινού ισολογισμού μετασχηματισμού της εταιρείας ΕΝΕΡΓΟΣ HOLDING ΑΕΜΕΕΤ της 20/7/2003. 2. Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και κάθε άλλης δήλωσης ή πράξης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό. 3. Εγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων – ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων για τη συγχώνευση των εταιρειών ΕΝΕΡΓΟΣ HOLDING ΑΕΜΕΕΤ και SITHONIA BEACH PORTO CARRAS ΑΕ, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, μετά από αξιολόγηση υποβληθέντων σχολίων για την ως άνω συγχώνευση. 4. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προβεί σε λοιπές ενέργειες που θεωρούνται απαραίτητες για την ολοκλήρωση της ανωτέρω συγχώνευσης. 5. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό του εισφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου της απορροφούμενης εταιρείας SITHONIA BEACH PORTO CARRAS AE, με έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση των σχετικών άρθρων του καταστατικού. 6. Μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και τροποποίηση των σχετικών άρθρων του καταστατικού. 7. Εγκριση υποβολής αίτησης για την επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας ΕΝΕΡΓΟΣ HOLDING ΑΕΜΕΕΤ στο Χ.Α. 8. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕURΟΜΕDΙCΑ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρείας, στις 14.00, στα γραφεία της Εταιρείας, Λεωφόρος Μεσογείων 2-4 (Πύργος Αθηνών), Α συγκρότημα γραφείων, 3ος όροφος, Αθήνα 115 27, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού, λόγω της παραπάνω αυξήσεως του Μετοχικού Κεφαλαίου. 3. Εκδοση κοινού ομολογιακού δανείου και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων. 4. Ανακοίνωση οριστικού καταλόγου Μετόχων, αγοράς ιδίων μετοχών σε εφαρμογή της από 6ης Φεβρουαρίου 2003 απόφασης της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων. 5. Αλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή